Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 23. 8. 2019 (več zasegov vozil)

23. 08. 2019 08:43

Včeraj so na telefonsko številko policije za nujne klice 113 na Operativno komunikacijskem centru PU Celje sprejeli 220 klicev, od tega 60 obvestil o interventnih dogodkih. S področja prometa poročajo o eni prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami ter 8 -ih z materialno škodo. Javni red in mir je bil kršen šestkrat. S področja kriminalitete smo obravnavali KD LTP, 2 tatvini, 2 poškodovanji tuje stvari ter 2 drugi kaznivi dejanji.

Tatina – Tepanje

Na počivališču Tepanje so neznane storilke v gostinskem lokalu Marsche odtujile za 50 Eur prehrambenih izdelkov.

Zasegi vozil – Slovenske Konjice, Celje, Mozirje

V Slovenskih Konjicah so policisti vozniku osebnega avtomobila zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo.

V Celju so policisti zasegli vozila trem voznikom, ki so vozili brez veljavnega vozniškega dovoljenja . Zasegli so dva motorna kolesa ter eno kolo z motorjem.

Tudi mozirski policisti so zasegli osebni avto voznici, ki je vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zoper vseh pet bodo policisti napisali tudi obdolžilne predloge na sodišče.

Napihala 1,81 mg/l – Šentjur

V Šentjurju so policisti policijske postaje Šentjur ustavili 52-letno voznico, ki je očitno vozila pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal kar 1,81 mg/l. Vozniško dovoljenje ji je bilo odvzeto in bo skupaj z obdolžilnim predlogom poslano na sodišče.

Vozil pod vplivom alkohola – Radlje ob Dravi

Tudi policisti policijske postaje Radlje ob Dravi so imeli v postopku voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola. Alkotest je pokazal 0,79 mg/l izdihanega zraka. Tudi njemu je bilo vozniško dovoljenje odvzeto in bo skupaj z obdolžilnim predlogom poslano na sodišče.

Božidar Pezdevšek, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,557 seconds.