Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 26. 6. 2020 (prometna nesreča s smrtnim izidom, tatvina priletne domačinke,…)

26. 06. 2020 16:48

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v sredo in četrtek  prejeli 434 klicev občanov.  119 klicev je bilo interventnih.

Obravnavali so 24 zadev s področja kriminalitete, 44 s področja prometne varnosti,  od tega 23 prometnih nesreč, 16 kršitev javnega reda in miru, ostali interventni dogodki pa so bili iz ostalih področij dela policije.

V Žalcu  so policisti obravnavali tatvino v trgovini, pri kateri je bila zalotena 74 letna domačinka.

Dve tatvini v trgovinah so obravnavali tudi celjski policisti.

V Rogaški Slatini je bilo vlomljeno  v stanovanjsko hišo, iz katere so neznani storilci odtujili večjo količino denarja.

V Celju je neznani storilec poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo, kar mu ni uspelo, je pa na objektu povzročil za okoli 400 EUR materialne škode.

V Celju je bilo vlomljeno v osebni avto, vendar ni bilo nič odtujenega. Poskus vloma v vozilo so obravnavali tudi policisti policijske postaje
Slovenske Konjice.

Na območju Rogaške Slatine so danes zjutraj prijeli državljane Alžirije in državljana Sirije, ki sta ilegalno vstopila v Slovenijo. Postopek z njima je še poteka.

V Laškem in Žalcu  so zasegli vozila voznikoma, ki sta vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Še o današnji tragični prometni nesreči v Črni na Koroškem

Ob 10.42 uri so bili na OKC PU Celje obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, ki se je zgodila  na relaciji Črna- Javorje proti Slemenu. Na kraj so bili poslani policisti ter reševalci z gasilci. Policisti so ugotovili da sta v  nesreči udeležena voznik osebnega avtomobila in voznik tovornega avtombila. Voznik tovornega avtomobila je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bonišnico Slovenj  Gradec, voznik osebnega avtomobila pa je na kraju nesreče umrl.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 0,919 seconds.