Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 26. 7. 2019 (148 km/h skozi naselje)

26. 07. 2019 09:26

Na Celjskem in Koroškem so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami ter 14 z materialno škodo. Javni red in mir je bil kršen 4-krat na javnem kraju ter 4-krat v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete smo obravnavali 6 tatvin, 2 vloma, poškodovanje tuje stvari, goljufijo ter nasilje v družini.

Tatvina – Celje

V Celju na Lavi so bile iz parkiranega vozila odtujene registrske tablice.

Tatvina – Slovenske Konjice

V Koroški vasi na Pohorju je neznani storilec iz odprte garaže odtujili akumulator.

Tatvine torbic – Celje in Žalec

V Celju je neznani storilec v eni izmed trgovin občanki v času nakupovanja odtujil torbico, v kateri je imela mobitel, dokumente ter denarnico z denarjem.

Podobno tatvino so obravnavali tudi policisti policijske postaje Žalec. Tudi v tem primeru je imela občanka torbico z denarjem v nakupovalnem vozišču ter se premikala po trgovini. V trenutku, ko ni bila pozorna, je do vozička pristopila neznana ženska, ukradla torbico ter zapustila trgovino. V torbici je imela oškodovanka mobilni telefon, dokumente ter denarnico z denarjem.

Tatvina – Celje

Na Kidričevi ulici v Celju je neznani storilec iz delovnega stroja ukradel 120 litrov nafte.

Vlom v stanovanjsko hišo – Celje

Ob Koprivnici v Celju je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo. Storilec je razbil steklo na vratih terase, vstopil v notranjost ter pregledal prostore. Odtujenega ni bilo nič, je pa nastala škoda na objektu.

Vlom v poslovni prostor – Celje

Na Kettejevi ulici v Celju je bilo vlomljeno v poslovni prostor. Storilec je preiskal prostore in ukradel 20 škatlic cigaret ter za okoli 100 eur menjalnega denarja.

V naselju vozil s hitrostjo 148 km/h – Zidani Most

V Zidanem Mostu so imeli policisti v postopku 29-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je v naselju, kjer je hitrost omejena na 50 km/h, vozil z hitrostjo 148 km/h. Sledi obdolžilni predlog ter odvzem vozniškega dovoljenja.

Božidar Pezdevšek, Policijska uprava Celje

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
171 queries in 1,017 seconds.