Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 3. 9. 2021 (tragična nesreča na avtocesti v Celju, hudo poškodovana voznica električnega skiroja,…)

03. 09. 2021 14:06

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24.  urah  prejeli  323 klicev občanov. 71 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

10  interventnih  klicev  je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 43 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

O  tragični  prometni  nesreči,  ki  smo  jo  danes  ponoči  obravnavali na avtocesti  in  v  kateri  je  umrla 13-letna sopotnica v osebnem vozilu smo danes že poročali v novici tukaj.  To je letos že šesta smrtna žrtev prometnih nesreč na avtocesti na našem območju, skupno osemnajsta.

Poleg  omenjene  prometne  nesreče  so policisti včeraj obravnavali še eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, tri z lažjimi in 20 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno   nesrečo   s  hudimi  telesnimi  poškodbami  so  okoli  11.  ure obravnavali na Poti na Lavo v Celju, kjer je  46-letna voznica električnega skiroja trčila v stebriček in padla. Pri padcu se je hudo poškodovala.

Padec  voznika  električnega skiroja so včeraj obravnavali tudi na območju Dobrne.  71-letni  voznik  skiroja  je  padel, ko je zapeljal na bankino in izgubil ravnotežje. Pri padcu se je lažje poškodoval.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali petkrat.

S  področja kriminalitete policisti izpostavljajo vlom v stanovanjsko hišo na območju Slovenj  Gradca.  Storilec je v hišo vlomil skozi pritlično okno in ukradel vrednejšo ročno uro.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 0,792 seconds.