Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 31. 5. 2019 (prometne nesreče, zasegi vozil,…)


Včeraj so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 97 interventnih dogodkov. 14 s področja kriminalitete, 48 s področja prometne varnosti, 26 s področja javnega reda in miru ter devet z ostalih področij.

Prometne nesreče z lažjimi poškodbami – Vrhovo, Slovenj Gradec, Velenje in Celje

V Vrhovem, na območju Policijske postaje Laško, so obravnavali prometno nesrečo v kateri se je lažje poškodovala 26-letna voznica osebnega vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčila v prometno signalizacijo in nato zapeljala v obcestni jarek, kjer se je vozilo prevrnilo.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so obravnavali tudi v Starem trgu v Slovenj Gradcu, kjer je romunski voznik osebnega vozila v križišču izsilil prednost voznici osebnega vozila in trčil vanjo, njeno vozilo je odbilo še v vozilo 55-letne voznice, ki se je v trčenju lažje poškodovala.

V Velenju je voznica osebnega vozila izsilila prednost kolesarju, ki je vozil v napačni smeri. Kolesar se je v trčenju lažje poškodoval.

Prometno nesrečo z lažjim poškodbami so včeraj obravnavali tudi v Celju, na Maistrovi ulici, kjer je voznica osebnega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo v ovinku zapeljala z vozišča.

Zaseg vozila – Celje

V Celju so zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Vlom v klet – Velenje

V Velenju, na Prešernovi cesti, so obravnavali vlom v klet. Storilec je ukradel vbodno žago, brusilni stroj in nekaj drugega orodja.