Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 15. 1. 2018 (vlomi, nesreča s hudimi poškodbami)

15. 01. 2018 09:46

Ta konec tedna smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 22 kaznivih dejanj, 40 prometnih nesreč in 17 kršitev javnega reda in miru. Dva kršitelja smo pridržali.

V nadaljevanju podrobneje o dogajanju med vikendom.

Sobota, 13. januar 2018

Vlom v stanovanjsko hišo – Slovenj Gradec

V soboto dopoldne smo bili obveščeni, da je neznani storilec vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo v Slovenj Gradcu in ukradel večjo mesoreznico.

Vlom v vozilo – Celje

Na Zelenici v Celju smo v soboto obravnavali vlom v osebno vozilo parkirano na parkirišču stanovanjskega bloka. Storilec je najverjetneje hotel vozilo ukrasti, saj je izpod volanskega obroča odstranil varovalno plastiko in poškodoval ključavnico. Vozila mu ni uspelo spraviti v pogon.

Nedelja, 14. januar 2018

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Vonarje

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila v bližini Vonarskega jezera, kjer je 29-letna voznica, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, trčila v odbojno ograjo in nato zapeljala izven vozišča. V trčenju se je huje poškodovala.

Vlom v stanovanjsko hišo – Zgornja Kostrivnica

Sinoči smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Zgornji Kostrivnici, na območju Policijske postaje Rogaška Slatina. Storilec je v hišo vlomil skozi okno stanovanjske hiše, preiskal prostore in ukradel nekaj gotovine.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi PU Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,663 seconds.