Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 15. 10. 2018 (vlomi, tatvine, prometna nesreča mladega kolesarja)

15. 10. 2018 12:01

Dogodki, ki so jih policisti PU Celje obravnavali minuli vikend:

Petek, 12. oktober 2018

Tatvina vozila – Celje

V petek zjutraj so bili obveščeni o tatvini osebnega vozila Renault Clio, 1,2, sive  barve,  registrskih  številk CE RT-941. Vozilo je staro pet let. Parkirano je bilo na parkirišču Čopove ulice v Celju.

Tatvina – Celje

Na Čopovi ulici v Celju so policisti v popoldanskih urah obravnavali tatvino. Neznani storilec je iz odklenjenega vozila ukradel udarno kladivo in motorno žago.

Prometna nesreča – Prevalje

Okoli 12.30 ure so bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na Prevaljah. V njej je bil udeležen 12-letni kolesar, ki se je peljal iz šole. Med vožnjo so se mu naramnice nahrbtnika zapletle med špice zadnjega kolesa. 12-letnik je padel in se pri padcu hudo poškodoval.

Vlom v stanovanjsko hišo – Vransko

V Brodah, na območju Vranskega, so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata terase. Ukradel je več zlatnine in nekaj gotovine.

Sobota, 13. oktober 2018

Vlom  – Goričica

V soboto zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v ribiški dom in dva objekta ob domu v Goričici, na območju Policijske postaje Šentjur. Pogrešajo pet kosilnic, varilni stroj, motorno žago in izvenkrmni motor za čoln.

Tatvina nafte – Zidani Most

Na Železniški postaji v Zidanem Mostu so obravnavali tatvino nafte. Neznani storilec jo je ukradel iz rezervoarja lokomotive.

Vlom – Celje

V Celju so obravnavali vlom v skladiščno halo podjetja. Storilec je ukradel 24 pnevmatik s platišči.

Nedelja, 14. oktober 2018

Vloma v stanovanjski hiši – Šoštanj, Slovenske Konjice

Na območju Šoštanja so včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilci so ukradli sef z gotovino in dokumenti.

Vlom v stanovanjsko hišo so včeraj obravnavali tudi v Slovenskih Konjicah. Tudi v tem primeru so storilci ukradli sef v katerem so lastniki hranili zlatnino in zbirateljske kovance.

zarja-festival-2018-klik

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
141 queries in 1,056 seconds.