Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 17. 6. 2019 (podrobneje o nesreči motorista in sopotnice pri Šoštanju)

17. 06. 2019 10:46

Ta konec tedna so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 241 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročamo o 38 prometnih nesrečah. V dveh so se tri osebe lažje poškodovale.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali 39-krat.

Petek, 14. junij 2019

Vlom – Črna na Koroškem

V jutranjih urah so bili obveščeni o vlomu v garderobno omarico v podjetju na območju Črne na Koroškem, Storilec je storilec ukradel denarnico, oblačila in ključe stanovanja.

Tatvina skuterja – Slovenske Konjice

V Slovenskih Konjicah smo obravnavali tatvino skuterja, znamke ZNEN, rdeče barve, letnik 2017, registrskih številk CE2HK9. Storilec je skuter ukradel s hodnika večstanovanjske hiše.

Vlom v stanovanjsko hišo – Orla vas

V Orli vasi so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Lastniki pogrešajo več kosov zlatnine, moško ročno uro ter nekaj gotovine.

Vlom v stanovanjsko hišo – Šentjur

Vlom v stanovanjsko hišo so v petek obravnavali tudi na območju Šentjurja. Točnih podatkov o tem, kaj je storilec ukradel še nimajo, ker so lastniki še odsotni.

Vlom v klet – Velenje

V Velenju je storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka in ukradel več različnega električnega orodja.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Zavodnje

V petek, nekaj pred 19. uro, so izven naselja Zavodnje obravnavali prometno nesrečo v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila ter voznik motornega kolesa in njegova sopotnica.

20-letni voznik osebnega vozila je vozil iz smeri Šoštanja proti Zavodnjam. V nepreglednem levem ovinku je z vozilom zapeljal na desno stran vozišča in trčil v brežino ob cesti. V tistem trenutku je z nasprotne
smeri pravilno pripeljal 46-letni voznik motornega kolesa in skušal z močnim zaviranjem in umikanjem v levo preprečiti trčenje. Pri tem se je motorno kolo prevrnilo. Pri padcu sta se voznik in sopotnica hudo poškodovala.

Sobota, 15. junij 2019

Vlom v stanovanjsko hišo – Celje

V popoldanskih urah je neznani storilec skozi vrata terase vlomil v stanovanjsko hišo.Prostore je preiskal. Ukradel ni ničesar. Lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

Nedelja, 16. junij 2019

Vlom v stanovanjsko hišo – Radegunda

Včeraj dopoldne je neznani storilec skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo v Radegundi. Ukradel je mobilni telefon.

Tatvina kolesa – Velenje

V Velenju so obravnavali tatvino moškega kolesa znamke Nakamura, modro rdeče barve. Kolo je bilo parkirano pred Belo dvorano v Velenju.

Prometna nesreča – Pameče

Včeraj, nekaj pred 17. uro, so izven naselja Pameče, obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami. V prometni nesreči sta bila udeležena 77-letni voznik osebnega vozila in 41-letni motorist.

Voznik osebnega vozila je vozil iz smeri Gmajne. V križišču je izsilil prednost vozniku motornega kolesa, ki je pravilno pripeljal iz smeri Dravograda. Vozili sta trčili. V trčenju se je voznik motornega kolesa hudo poškodoval.
Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, samostojna policijska inšpektorica

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 4,972 seconds.