Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 19. 7. 2021 (vlomilca presenetila stanovalka, ena tragična in dve nesreči s hudimi poškodbami udeležencev,…)

19. 07. 2021 13:26

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh  dneh   prejeli  805  klicev  občanov.  203 klici so bili interventni, štirje nujni.

42  interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, štirje s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 78 s področja prometne varnosti in 68 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Minuli  konec  tedna  so  na  našem  območju  obravnavali  smrtno prometno nesrečo o kateri smo pisali tukaj,  dve  prometni  nesreči  s  hudimi  poškodbami, šest z lažjimi in dvanajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Sobota, 17. julij 2021

V  soboto,  okoli  15. ure, smo izven naselja Vitanje, obravnavali prometno nesrečo  s hudimi telesnimi poškodbami.  76-letni voznik osebnega vozila je vozil   iz   smeri  Spodnjega  Doliča  proti  Vitanju.  Ko  je  iz  desnega nepreglednega  ovinka  zapeljal  v  levi  ovinek,  je  zapeljal na kovinsko varnostno  ograjo ob robu vozišča. Pri tem je vozilo dvignilo v zrak, nakar se  je  prevrnilo  na  desni bok.  V prometni nesreči se je 76-letni voznik lažje poškodoval, njegova 70-letna sopotnica pa huje.

Nedelja, 18. julij 2021

Okoli  pol  osmih  zjutraj  smo  v  Ložnici  pri Žalcu obravnavali prometno nesrečo  v kateri se je huje poškodoval 27-letni voznik osebnega vozila, ki je zapeljal z vozišča in trčil v skalo ob cesti.

Javni red in mir

Zaradi  kršitev  javnega  reda  in  miru smo 24. ukrepali v javnih in 15. v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta

Petek, 16. julij 2021

Na  Milčinskega  ulici v Celju je neznani storilec na osebnem vozilu predrl vse štiri pnevmatike ter z ostrim predmetom poškodoval vozilo.

Izpred  stanovanjskega bloka na Jenkovi cesti v Velenju je neznani storilec ukradel  kolo  z  motorjem  znamke  SYM  Orbit II, rdeče barve, registrskih številk LJ 5A-E4.

Sobota, 17. julij 2021

V Lazah pri Dramljah je neznani storilec iz odprtega gospodarskega poslopja ukradel kotno brusilko, motorno žago in nekaj drugega orodja.

Na  parkirišču  pokopališča  v Laškem smo obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je razbil steklo na sovoznikovi strani  in s sedeža ukradel žensko torbico.

Nedelja, 18. julij 2021

Okoli  treh  zjutraj  smo  bili  obveščeni  o  vlomu v stanovanjsko hišo na Dečkovi  cesti  v  Celju.  Storilec  je v hišo vlomil skozi pritlično okno. Vlomilca  je  presenetila stanovalka, ki jo je zbudil hrup in je pobegnil s kraja.

Na  Ljubljanski  cesti  v Celju smo obravnavali vlom v vrtno uto. Pogrešajo več različnega orodja in plinski gorilnik.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
152 queries in 1,937 seconds.