Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 8. 7. 2019

08. 07. 2019 09:07

V času od petka do danes so celjski in koroški policisti obravnavali 39 prometnih nesreč z materialno škodo ter 10 prometnih nesreč, ki so se končale s telesnimi poškodbami. Ena se je končala s hudimi telesnimi poškodbami, 9 pa z lažjimi.

Na področju kriminalitete so obravnavali 25 dogodkov, izstopale so tatvine ter vlomi. Policisti so 23-krat intervenirali na javnem kraju ter10 krat v zasebnih prostorih.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškdobami – Slovenj Gradec

Do prometne nesreče s hudimi telesnimi poškodbami je prišlo v soboto okoli 12.30 ure v Slovenj Gradcu. 48-letna voznica motornega kolesa je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo skozi desni ovinek zapeljala naravnost iz
vozišča ter zdrsela v potok. V nesreči se je hudo telesno poškodovala.

Poskus vloma v hišo – Celje

V Celju je neznani storilec poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo, vendar mu to ni uspelo, je pa naredil za 1.500 eur škode na objektu.

Tatvnina motornega kolesa – Celje

Na Linhartovi ulici v Celju so nepridipravi odtujili motorno kolo KTM – Duke reg. številk KR ZL-37.

Vlom v gostisnki lokal – Celje

Na Miklošičevi ulici v Celju je bilo vlomljeno v gostinski lokal, iz katerega je bilo odtujeno za okoli 200 eur menjalnega denarja.

Vlom v stanovanjsko hišo – Mozirje

Mozirski policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, iz katere lastniki pogrešajo zbirko znamk, zbirko oz. album starega denarja ter nekaj gotovine.

Vlom v poslovni prostor – Radlje ob Dravi

Vlomljeno je bilo v poslovni prostor v Radljah ob Dravi. Odtujeno je bilo 5 električnih koles znamke Giant, skupaj vrednih več kot 15.000 eur.

Tatvine koles – Dravograd in Žalec

V Dravogradu oz. na Libeliški gori je bilo iz dvorišča odtujeno kolo znamke Specialized, vredno 450 eur. Iz dvorišča na Reški cesti v Žalcu pa so nepridipravi odtujili dva kolesa. Odrujeno je bilo žensko električno kolo znamke Specialized ter otroško kolo, prav tako znamke Specialized. Lastnik je oškodovan za več kot 5000 eur.

Božidar Pezdevšek, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 0,874 seconds.