Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 10. 7. 2019 (skozi naselje 120 km/h)

10. 07. 2019 08:57

Včeraj so policisti na Operativno komunikacijski center prejeli 64 obvestil o interventnih dogodkih.

S področja cestnega prometa poročajo o 10 prometnih nesrečah z materialno škodo in eni z lažjimi poškodbami. Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali sedemkrat.

Vlom v bencinski servis – Rečica ob Savinji

V Rečici ob Savinji smo obravnavali vlom v prostore samopostrežnega bencinskega servisa iz katerega je bila odtujena kaseta z denarjem. Z vlomom je na objektu nastala tudi posredna materialna škoda za okoli 3000 eur.

Vlom v gostinski lokal – Celje

Preko noči je bilo vlomljeno v restavracijo v Celju. Storilec je preiskal prostore ter odtujil dva računalnika ter dve denarnici z menjalnim denarjem.

Tatvina – Velenje

Velenjski policisti so obravnavali tatvino dveh parfumov v eni izmed trgovin v Velenju.

Zaseg droge na mejnem prehodu Dobovec

Policisti so pri opravljanju mejne kontrole na mejnem prehodu Dobovec 18-letnemu potniku zasegli 1,8 g prepovedane droge MDMA.

V naselju vozil 120 km/h – Celje

Včeraj zvečer so policisti imeli v postopku 25-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je v naselju Arclin vozil s hitrostjo 120 km/h. Sankcija za takšen prekršek je denarna kazen najmanj 1.200 eur ter 18 kazenskih točk.

Zaseg vozila – Celje

V Celju so policisti zasegli vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, vozil pa je tudi pod vplivom alkohola. Ob tej priložnosti znova opozarjajo vse udeležence cestnega prometa, da je alkohol v prometu zelo nevaren. Skoraj polovico letošnjih smrtnih prometnih nesreč na našem območju, so povzročili udeleženci, ki so bili pod vplivom alkohola, tako vozniki kot tudi pešci.
Božidar Pezdevšek, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,202 seconds.