Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 2. 10. 2019 (nesreča pri delu, poškodovanje lastnine)

02. 10. 2019 08:48

Včeraj so na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje prejeli 274 klicev občanov. V 71 primerih je šlo za interventne dogodke. Opravili so oglede 20 prometnih nesreč in zasegli dve vozili. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali sedemkrat.

S področja kriminalitete izpostavljajo nesrečo pri delu, poškodovanje tuje stvari, zaseg konoplje, tatvini dveh koles in dva poskusa vlomov.

Nesreča pri delu – Rogla

Na Rogli so obravnavali nesrečo pri delu. Zgodila se je nekaj pred 10. uro. Pri delu z manjšim delovnim strojem se je hudo poškodoval 67-letni delavec, ki je med prestavljanjem stroja zapeljal pod drevo, pri tem ga je večja veja udarila skozi odprto okno kabine stroja in ga močno poškodovala po glavi. Poškodovanega so s helikopterjem odpeljali v UKC Maribor, kjer je ostal na zdravljenju.

Poskus vloma – Rogla

Na Rogli so včeraj obravnavali še poskus vloma v vikend. Storilcu v objekt ni uspelo vstopiti. Škodo je povzročil s poškodovanjem vhodnih vrat.

Poškodovanje tuje stvari – Celje

Na Cesti na Dobrovo v Celju je včeraj ponoči neznani storilec poskušal vlomiti v kombinirano vozilo parkirano pred stanovanjsko hišo. V vozilo mu ni uspelo priti, je pa s poškodovanjem zadnjih dvokrilnih vrat lastniku povzročil za okoli 500 € škode.

Tatvini koles – Šoštanj

V Šoštanju, na Tekavčevi cesti, so včeraj obravnavali tatvini dveh koles. Kolesi sta bili parkirani in zaklenjeni v kletnih prostorih stanovanjskega bloka.

Poškodovanje vozila – Celje

Na parkirišču Iršičeve ulice v Celju so obravnavali poškodovanje vozila. Storilec je na osebnem vozilu parkiranem pred trgovino prerezal vse štiri pnevmatike.

Zaseg konoplje – Radlje ob Dravi

Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi so na območju Ribnice na Pohorju opravili hišno preiskavo in zasegli nekaj sadik konoplje. 44-letnega moškega, ki jo je gojil bodo kazensko ovadili. Poleg omenjenega so manjšo količino posušene konoplje včeraj zasegli še 18-letnemu domačinu.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
136 queries in 1,073 seconds.