Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 25. 9. 2019 (umrla dva tedna po nesreči, padec z lestve in hujše poškodbe)

25. 09. 2019 07:55

V zadnjih 24 urah so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 82 interventnih dogodkov. Od tega 40 dogodkov s področja prometne varnosti, 12 s področja kriminalitete, 16 s področja javnega reda in miru ter ostale dogodke iz področja našega dela.

V zvezi prometne nesreče, ki se je zgodila 7. 9. 2019 v Paki pri Velenju, so bili obveščeni, da je v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec za posledicami prometne nesreče umrla udeleženka, ki je bila potnica v osebnem vozilu povzročitelja.

Policisti so zaradi kršitev Zakona o pravilih v cestnem prometu zasegli 3 motorna vozila, zoper kršitelje pa bodo podali obdolžilne predloge.

Vlom v stanovanjsko hišo – Rimske Toplice, Radeče

Včeraj okoli 18.00 ure je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo na območju Prapretnega, občina Radeče, od koder je neznani storilec odtujil 6.500 € gotovine in ostale vrednejše predmete.

V času od petka do včeraj je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo na območju Rimskih Toplic, od koder sta bila odtujena dva starejša šivalna stroja. Pri tem je storilec lastnika oškodoval za okoli 250 €.

Preko noči je bilo vlomljeno v tovorno vozilo na počivališču Lopata v času, ko je voznik drž. Poljske počival v vozilu. Odtujen mu je bil mobilni telefon in gotovina skupaj v vrednosti okoli 950 €.

Nesreča pri delu – Velenje

Velenjski policisti so obravnavali nesrečo pri delu, kjer je se huje telesno poškodoval 60-letni moški, ki je opravljal dela na nadstrešku. Zaradi nepazljivosti pri delu je z lestvijo padel z višine 1,5 m.

Marjan Strašek, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
175 queries in 0,801 seconds.