Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 14. 7. 2020 (obleko ukradel z razstavne lutke, zakuril zabojnika za papir,…)

14. 07. 2020 14:07

Na Operativno  komunikacijski  center  Policijske  uprave Celje so včeraj prejeli 260 klicev občanov. 76 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

S  področja  cestnega  prometa poročamo o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in šestih z materialno škodo.

Dvema voznikoma so zasegli vozili. V Celju so zasegli skuter, v Šentjurju osebno vozilo.

Na  relaciji  Slovenj Gradec Mislinja, v bližini odcepa za Paški Kozjak, je včeraj,  zaradi  vožnje preblizu desnemu robu vozišča, padel motorist in se lažje poškodoval.

V  Dolu  pri  Pristavi  se  je  sinoči  v prometni nesreči lažje poškodoval 63-letni kolesar, ki je med vožnjo po kolesarski stezi padel.

Včeraj  so  bili  obveščeni  še  o prometni nesreči, ki se je zgodila že v petek,  10. julija 2020, v Mislinji, kjer se je pri  padcu lažje poškodoval 61-letni kolesar.

S področja kriminalitete policisti poročajo o enajstih kaznivih dejanjih.

V  Paški vasi, na območju Policijske postaje Velenje so včeraj obravnavali vlom  v  stanovanjsko  hišo.  Storilec  je v hišo vlomil v času, ko so bili lastniki na dopustu. Prostore je preiskal, ukradel ni ničesar. lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem vrat terase, kjer je vlomil.

Na  Cankarjevi  ulici je včeraj, okoli 18. ure, neznanec z razstavne lutke, postavljene pred trgovino, ukradel žensko obleko in pobegnil.

Na  parkirišču  Opekarniške  ulice  v  Celju  je  neznani storilec poskušal vlomiti  v  osebno  vozilo.  S  poškodovanjem vrat na sovoznikovi strani je lastniku povzročil za okoli 300 € škode.

Včeraj  so  bili obveščeni tudi o tatvini. Neznani storilec je z delovišča na Opekarniški ulici v Celju ukradel štiri sanitarne kotličke za vodo.

Danes ponoči so bili obveščeni, da je neznanec v Velenju, na Šercerjevi in Tomšičevi  ulici,   zakuril   dva  plastična zabojnika z odpadnim papirjem. Ogenj je zabojnika v celoti uničil. V omenjenem primeru zbirajo obvestila o sumu storitve kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari.

Poleg  omenjenih  kaznivih  dejanj  so  včeraj v Slovenskih  Konjicah, pri poskusu  tatvine,  prijeli   31-letnega  moškega, osumljenega več tatvin na območju celotne Slovenije. Po zbranih obvestilih ga bodo kazensko ovadili.

Na  območju Policijske postaje Celje so obravnavali sum storitve kaznivega dejanja   nasilje  v  družini.  Osumljenemu  so  izrekli  ukrep  prepovedi približevanja, v nadaljevanju ga bodo kazensko ovadili.

Zaradi  kršitev javnega reda in miru so včeraj štirikrat ukrepali v javnih in petkrat v zasebnih prostorih.

Včerajšnje poročilo tukaj

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
150 queries in 2,217 seconds.