Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 15. 10. 2019 (vlomi in tatvine)

15. 10. 2019 11:01

Na območju Policijske uprave Celje so policisti včeraj obravnavali 62 interventnih dogodkov. 23 s področja prometne varnosti, 21 s področja javnega reda in miru in 18 s področja kriminalitete.

Vlom v gradbeni zabojnik – Štore

V jutranjih urah so bili policisti obveščeni, da je bilo med vikendom vlomljeno v gradbeni zabojnik v Štorah. Storilec je ukradel udarno kladivo, rezalko asfalta ter več drugega orodja in električnih vodnikov.

Vlom v klet – Žalec

V Zgornjih Gorčah, na območju Policijske postaje Žalec, je neznani storilec vlomil v klet in ukradel motorno in krožno žago.

Tatvina denarnice – Bukovžlak

V Bukovžlaku so policisti  obravnavali tatvino denarnice z dokumenti in gotovino. Storilec jo je ukradel iz odklenjene kabine tovornega vozila.

Tatvina parfumov – Velenje

V trgovskem centru v Velenju je neznana ženska ukradla parfume, vredne okoli 190 €.

Vloma v stanovanjski hiši – Kasaze in Mlače

V večernih so bili policisti  obveščeni o dveh vlomih v stanovanjski hiši.

V Kasazah je neznani storilec v hišo vlomil skozi terasna vrata, prostore preiskal, ukradel ni ničesar. Lastnikom je škodo povzročil z razbitjem stekla na vratih.

V Mlačah, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, je storilec v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je gotovino.

Požar – Mežica

V Glančniku, na območju Mežice, so policisti obravnavali požar v prostorih podjetja. Zagorelo je na strehi prostora, kjer je peskalna komora. Vzrok požara še ni znan. Policisti in kriminalisti danes opravljajo ogled.

Zaseg vozila – Ravne na Koroškem

Na Ravnah na Koroškem so policisti zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 0,817 seconds.