Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 17. 9. 2019 (šest zaseženih vozil)

17. 09. 2019 12:27

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 88 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročamo o 29 prometnih nesrečah. V petih so se udeleženci lažje poškodovali, ostale so se končale z materialno škodo.

Šestim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo so zasegli vozila.

V Laškem smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil kljub ukrepu prepovedi vožnje. V Velenju so osebno vozilo zasegli vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. V Spodnji Rečici so kolo z motorjem zasegli vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. V Slovenj Gradcu smo kolo z motorjem zasegli vozniku, ki je vozil predelano kolo z motorjem. Na območju Zreč so v zasegli cross motor vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja po napačni strani in čelno trčil v voznika osebnega vozila. V trčenju se je lažje poškodoval. V Slovenj Gradcu so v večernih urah zasegli vozilo še vozniku, ki so ga zalotili pri hujšem prometnem prekršku

Zaradi kršitve javnega reda in miru so ukrepali enkrat.

Tatvina goriva – Celje

V jutranjih urah so bili obveščeni, da je neznani storilec iz rezervoarja vlakovne kompozicije v Celju ukradel okoli 100 litrov goriva.

Tatvina železniških pragov – Zidani Most

V Obrežju pri Zidanem Mostu je je neznani storilec ukradel 60 železniških pragov.

Tatvina gotovine – Nova Štifta

Na območju Nove Štifte je včeraj dopoldne neznani storilec izkoristil nepazljivost občanov, vstopil v nezaklenjeno stanovanjsko hišo, in ukradel kuverto z gotovino.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
171 queries in 0,539 seconds.