Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 22. 10. 2019 (ropa, zasega vozil, rezanje pnevmatik)

22. 10. 2019 10:01

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 85 interventnih dogodkov.

Cestni promet

S področja cestnega prometa poročajo o 24 prometnih nesrečah. V eni se je huje poškodovala kolesarka, v štirih so zabeležili lažje poškodbe udeleženih, 19 prometnih nesreč se je končalo z materialno škodo na vozilih
in objektih.

Prometna nesreča s hudimi poškodbami – Celje

Nekaj čez 18. uro so policisti na Kersnikovi ulici v Celju obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena 84-letni voznik osebnega vozila in 65-letna kolesarka. Voznik, ki je vozil iz smeri Mariborske ceste proti Čopovi ulici, je v semaforiziranem križišču na Kersnikovi ulici trčil v kolesarko, ki je prečkala vozišče pri zeleni luči na semaforju. Kolesarka se je pri padcu huje poškodovala.

Zasega vozil – Rjavica in Rimske Toplice

V Rjavici so policisti  zasegli osebno vozilo 29-letnemu vozniku, ki je vozil kljub prepovedi vožnje in pod vplivom prepovedanih drog. V Rimskih Toplicah so osebno vozilo zasegli 41-letni voznici, ki ji je poteklo vozniško
dovoljenje.

Kriminaliteta

Rop – Celje

V jutranjih urah so bili policisti policisti obveščeni o ropu vozila za prevoz denarja, na avtocestnem uvozu Ljubečna, kjer sta dva neznana, zamaskirana in oborožena storilca ustavila vozilo za prevoz denarja in ukradla denar, ki je bil v
vozilu. Pri ropu sta storilca uporabila strelno orožje. Nihče ni bil poškodovan. Neznana storilca sta se po dejanju odpeljala po avtocesti v smeri proti Ljubljani. V nadaljevanju so bili obveščeni, da so na ljubljanskem območju našli uničeno vozilo, ki bi lahko ustrezalo vozilu, ki sta ga uporabljala storilca. Preiskava ropa intenzivno poteka.

Rop – Velenje

Ob 8. uri so bili obveščeni o ropu trafike na Tomšičevi ulici v Velenju. Zamaskiran storilec, oblečen v temnejša oblačila, močnejše postave, je vstopil v trafiko in s pištolo zagrozil zaposleni ter zahteval denar. Ko mu je izročila denar je odšel proti centru Velenja.

Poškodovanje dveh vozil – Velenje

Na Kardeljevem trgu v Velenju je neznani storilec na dveh vozilih prebodel dve pnevmatiki.

Tatvina – Slovenj Gradec

Iz poslovilne vežice na pokopališču v Slovenj Gradcu je neznani storilec ukradel prenosni zvočnik s stojalom.

Vlom – Jazbine

V Jazbinah, na območju Črne na Koroškem, so obravnavali vlom v počitniško hišico. Storilec je ukradel dobrih 60 litrov žganja in kotel za žganjekuho, z objekta je ukradel še bakrene žlebove.

Nesreča pri delu – Teharje

Na Teharjah so včeraj obravnavali nesrečo pri delu. 60-letni domačin se je pri košnji trave na strmem pobočju prevrnil s traktorjem. Traktor ga je stisnil pod sabo ter ga poškodoval.

Tatvina – Celje

Na Oblakovi ulici v Celju je neznani storilec z osebnega vozila ukradel prednjo masko.

Zaseg gumijevke – avtocestno počivališče Zima

Na avtocestnem počivališču Zima smo ukrajinskemu vozniku osebnega vozila zasegli gumijevko.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti  včeraj ukrepali štirikrat. Trikrat v javnih in enkrat v zasebnih prostorih.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 5,566 seconds.