Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 26. 2. 2019 (tatvina v celjski osnovni šoli, huje poškodovana kolesarka, drzna tatvina, zagorel pralni stroj,…)

26. 02. 2019 11:07

Na območju Policijske uprave Celje so policisti včeraj obravnavali 53 interventnih dogodkov. Obveščeni so bili o osmih prometnih nesrečah. V eni se je huje poškodovala kolesarka, ostale so se končale z materialno škodo na vozilih.

Prometno  nesrečo kolesarke so obravnavali v Zagradu v Celju.  54-letnica je kolesarila iz smeri Skalne kleti proti Zagradu. Pri sestopanju s sestopanju s kolesa je padla in se huje poškodovala.

Včeraj so policisti trem voznikom zasegli vozila.

V Celju so neregistrirano vozilo zasegli vozniku, ki je vozil brez vozniškega  dovoljenja. Na vozilu je imel nameščeni dve različni registrski tablici, ki pripadata drugima voziloma. Na območju Rogatca so osebno vozilo zasegli vozniku, ki mu je poteklo vozniško dovoljenje, na območju Prebolda pa voznici, ki je vozila brez vozniškega dovoljenja.

Od  dogajanja s področja kriminalitete izpostavljamo tatvine, drzno tatvino in požar.

Tatvine goriva  – Laško, Otiški vrh

V Laškem so neznanci iz rezervoarjev dveh tovornih vozil, parkiranih na Celjski cesti, ukradli okoli 400 litrov nafte. Tatvino okoli 100 litrov goriva so včeraj obravnavali tudi v Otiškem vrhu. Tudi v tem primeru je storilec gorivo ukradel iz rezervoarja tovornega vozila.

Požar – Celje

V Celju, na Ulici bratov Vošnjakov, so včeraj obravnavali požar v stanovanju. Zaradi napake je zagorel pralni  stroj. Povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 2.000 €.

Tatvina – Celje

V Celju, na Stegenškovi ulici, je neznani storilec iz osebnega vozila ukradel dvojna sončna očala in mp3 predvajalnik.

Drzna tatvina – Mlače

V Mlačah, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, je gost lokala iz denarnice ukradel menjalni denar. Kmalu po dogodku so osumljenega našli in ga bodo zaradi drzne tatvine kazensko ovadili.

Tatvina – Celje

Včeraj popoldne je neznani storilec iz garderobe telovadnice ene od celjskih osnovnih šol ukradel dva mobilna telefona.

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 1,908 seconds.