Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 29. 10. 2019 (vlomi, tatvine, nesreči pri delu)

29. 10. 2019 09:36

V zadnjih 24 urah so celjski in koroški policisti obravnavali 14 prometnih nesreč. Ena prometna nesreča se je končala s smrtnim izidom, 3 prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami, 11 pa z materialno škodo.

Na področju kriminalitete so obravnavali 6 tatvin, štiri vlome, goljufijo in poškodovanje tuje stvari. Policisti so 3-krat intervenirali na javnem kraju in 1-krat v zasebnem prostoru ter obravnavali 34 dogodkov z ostalih področij dela policije.

Prometna nesreča s smrtnim izidom – Podvleka

Do tragične prometne nesreče je prišlo včeraj ob 17.50 uri, ki se je zgodila na cesti Brezno–Podvelka na območju Radelj ob Dravi. V nesreči sta bila udeležena dva osebna avtomobila. Vzrok za prometno nesrečo je bila vožnja po levi strani vozišča, 62-letne voznice osebnega avtomobila, ki je vozila iz smeri Radelj proti Mariboru. Voznica je v blagem desnem ovinku nenadoma zapeljala na nasprotno vozišče in trčila v drugo vozilo, ki je pravilno pripeljalo iz nasprotne smeri. Pri tem je voznica na kraju zaradi poškodb umrla, 61-letni voznik drugega vozila pa je bil lažje telesno poškodovan. Prav tako je bil lažje telesno poškodovan sopotnik v vozilu povzročiteljice.

Vlom v hišo – Žalec

V noči z nedelje na ponedeljek je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo na območju Žalca, od koder ni odtujil ničesar povzročil pa je materialno škodo za okoli 400 evrov.

Vlom v stanovanje – Celje

V obdobju od 30. septembra je neznani storilec vlomil v stanovanje na območju Celja, od koder je odtujil pipi za vodo in s tem lastnika oškodoval za okoli 300 evrov.

Tatvina registrske tablice – Velenje

Velenjski policisti so obravnavali tatvino registrske tablice CE NT-220, ki je bila odtujena iz osebnega vozila.

Tatvina orodja – Slovenske Konjice

V noči iz nedelje na ponedeljek je bilo iz gradbišča v Slovenskih Konjicah odtujeno različno orodje v vrednosti 1500 evrov.

Nesreča pri delu – Ribnica na Pohorju

Policisti PP Radlje ob Dravi so obravnavali nesrečo pri delu, kjer je se pri padcu iz nadstreška z višine 2,5 metra huje telesno poškodoval 23-letni moški. Tuja krivda je izključena.

Nesreča pri delu – Šmarje pri Jelšah

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so obravnavali nesrečo pri delu, kjer se je pri delu v gozdu huje telesno poškodoval 70-letni moški. Tuja krivda je izključena.

Marjan Strašek, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,955 seconds.