Uhajanje plina, en avto v jarek, drugi na streho, reševanje iz dvigala

23. 11. 2020 07:17

Ob 8.17 je v Kersnikovi ulici v Celju iz jeklenke uhajal plin v skladiščnih prostorih plinov podjetja. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, opravili meritve, jeklenko odklopili in odstranili iz prostorov in prostor prezračili. Pooblaščena oseba podjetja bo poskrbela za zamenjavo jeklenke.

Ob 10.27 je na Cesti v Lokrovec v Celju osebno vozilo zapeljalo s cestišča v jarek. V vozilu je ostala ujeta oseba. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, ujeto osebo spravili iz vozila ter jo predali v nadaljnjo oskrbo reševalcem NMP Celje.

Ob 17.00 je na cesti Žiče–Loče v občini Slovenske Konjice osebno vozilo zapeljalo s cestišča in pristalo na strehi. Gasilci PGD Slovenske Konjice so zavarovali in osvetlili kraj dogodka, oskrbeli poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP, odklopili akumulator in vozilo postavili na kolesa.

Ob 18.13 je na Cesti na Roglo v občini Zreče, zaradi okvare dvigala v večstanovanjskem objektu v dvigalu ostal ujet otrok s psom. Gasilci PGD Zreče so s tehničnim posegom iz dvigala rešili otroka in psa.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 0,717 seconds.