20. pomladna dobrodelna stojnica mozaikovk

25. 03. 2018 20:24

Članice Lions kluba Celje Mozaik že 20 let zapored med svojimi dejavnostmi izvajajo akcijo, ko z dobrodelno pomladno stojnico v središču mesta zbirajo dobrodelne prispevke. 

pomladna_stojnica_mozaik_marec_2018_folkloraTudi tokrat so se lahko mimoidoči v zameno za dobrodelni prispevek posladkali z različnimi poticami, kot tudi drugimi velikonočnimi dobrotami, ki so jih pripravile  članice kluba. Prav tako so si lahko obiskovalci stojnice izbrali umetelne velikonočne okraski, ki so jih izdelale članice kluba.

Za dobro voljo so poskrbeli člani mladinske Folklorne skupine  Lintvar, ki zelo uspešno delujejo pod okriljem Kulturno umetniškega društva Skrinja iz Šentjurja. V svojem nastopu so predstavili ljudske plese iz kozjanskih krajev.

Sobotno dopoldne je minilo, kot bi trenil, z izkupičkom dobrodelnih prispevkov pa so bile članice več kot zadovoljne. Zbrale so okrog 400,00 EUR. Zbrana sredstva bodo namenjena nakupu živil in higienskih pripomočkov za socialno ogrožene družine in posameznike v Celju.

boksarsko-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
171 queries in 1,503 seconds.