Jubilejni festival Pivo in cvetje je pred vrati

11. 07. 2014 09:08

pivo_in_cvetje_pred_vrati_cePetdeseta izvedba festivala Pivo in cvetje bo prihodnji teden od 17. – 20. julija. Obiskovalci si lahko obetajo dogodek presežkov in poklon spoštljivemu jubileju.

Priprave na jubilejni festival Pivo in cvetje 2014 so v zaključni fazi in obeta se izjemen glasbeni, kulturni in družabni dogodek, vreden spoštljive obletnice in ugleda festivalske blagovne znamke.

Glasbeni program

Tradicionalni odri v Laškem, Club, Jubilejnik in Kulturni center, so kljub visoki kakovosti programa, obiskovalcem še vedno na voljo povsem brezplačno.

Oder Jubilejnik Oder Club
Četrtek: Sašo Avsenik, Pop Design 

Petek: Ribič Pepe, Čuki, Helena Blagne

 

Sobota: Čarovnik Grega, Štajerskih 7, Werner

 

Četrtek: Balladero, Vasko Atanasovski Trio, Alya unplugged, Andrej Šifrer in Elevators 

Petek: In Memoriam Toše, Bilbi, Neisha, Muff

 

Sobota: Španski večer, Vivaracha, Banda Berimbau, Dirty Sanchez, Cora Viento flamenco

Kulturni center  
Četrtek: Mladi ljubljanski solistiPetek: 4Saxess Sobota: Kladivo konj in voda              Broadway I love 2014

Obiskovalci festivala potrebujejo vstopnico le za prizorišče Zlatorog, ki je festival znotraj festivala. Vstopnice zanj so na voljo na bencinskih servisih OMV, prodajnih mestih 3Dva, Moje karte, Eventim in prek spletne strani http://www.pivo-cvetje.si/vstopnice/, kjer si bodo uporabniki svojo vstopnico lahko kar sami natisnili. Opozorilo, zadnje predprodajno obdobje traja še do 14. julija.

Prizorišče Zlatorog, Jagoče
Četrtek: DoT, Jackson, Carpe Diem, Kill Kenny, Bajaga & Instruktori, Triggerfinger, The Winery Dogs 

Petek: Backstage, Hellcats, San di Ego, Happy OI`McWeasel, Dan D, Parni Valjak, Šank Rock Exclusive, Steve Stevens Beer Band

 

Sobota: Werefox, Sell Out, Buldogi, Eyesburn, Elvis Jackson, Soul Fingers, George Clinton & Parliament Funkadelic

Ugodnosti ob nakupu vstopnice

  • Ne glede na to ali bodo obiskovalci kupili enodnevno ali tridnevno vstopnico, imajo na voljo brezplačno kampiranje.
  • V kolikor pridejo v Laško s kupljeno vstopnico v predprodaji, imajo zagotovljeno brezplačno parkirno mesto. Cena parkiranja je sicer za osebna vozila 4 € na dan, za avtobuse pa 12 €.
  • Če obiskovalci kupijo vstopnico na bencinskem servisu OMV z Multi točko, bodo za enodnevno vstopnico prejeli darilo, osvežilno pijačo Laško Malt, za tridnevno vstopnico pa tri tovrstne pijače.
  • V času trajanja festivala lahko kupon na vstopnici na OMV zamenjajo za Laško Malt tudi, če vstopnice niso kupili na OMV.
  • Kar 30% nižjo ceno vstopnice bodo plačali tisti, ki so se vključili v zbiranje povratnih steklenic Laško in zbiranja kod. Če bodo ugodnosti vnovčevali na OMV, jih prav tako tam čaka Laško Malt.

Varno na poti v Laško!

Slovenske železnice ostajajo zvest, tradicionalni partner festivala. V času trajanja festivala bo na voljo večje število vlakov, obiskovalci pa bodo lahko kupon na vstopnici zamenjali za brezplačno povratno vozovnico z vlakom s katere koli slovenske železniške postaje. Vozni red vlakov v povezavi: VOZNI RED.

Posebej zanimivo pa je, da se vse naštete ugodnosti ne izključujejo, temveč seštevajo, zato so koristi za obiskovalce največje letošnje zabave res zelo vabljive.

Spremljevalni program

Že po tradiciji je spremljevalni program v rokah zavzetih domačinov in gostiteljev iz Laškega, njihovih društev in prizadevnih posameznikov. Bogat entografski in hortikulturni program, s povorkami godb na pihala, »ohcetjo po stari šegi«, prikazom življenja, kot so ga živeli naši predniki, cvetličnimi razstavami, pa šport, otroški živ žav, varstvo za otroke in še in še.

Cestne zapore v času festivala

V Laškem v času festivala velja poseben prometni režim. Organizatorji vse obiskovalce prosijo, da upoštevajo navodila redarjev in varnostnikov ter ravnajo strpno.

Zagotovite si še zadnje najcenejše vstopnice za Pivo in cvetje 2014:

pivo-cvetje-polsi-klik

 

* promocijska novica

Oznake: , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
180 queries in 1,091 seconds.