Kaj podariti za valentinovo?

Že razmišljate o valentinovem? Boste spet zadnji hip tekali med trgovskimi policami in iskali primerno pozornost? Mi vam ponujamo rešitev. Za vas smo poiskali nekaj atraktivnih ponudb – od praktičnih darilc, do masaže ali uživanja v savni. Zadovoljstvo partnerja je zagotovljeno.

Obeski za ključe V.I.P.

Razmišljate, da bi podarili nekaj ličnega in uporabnega? V Mladinski knjigi so se letos zelo potrudili za vse srečno zaljubljene!

Pripravili so vam bogato izbito obeskov, srčkov, skodelic, igrač iz pliša, na katerih so prikupni motivi, ki bodo zagotovo razveselili vašega ljubljenega!

Knjigarne in papirnice Mladinska knjiga so pri nas dobro poznane. Nudijo vam tudi široko paleto raznovrstnih knjig in revij, slovarjev, pisarniškega materiala in bogato izbiro šolskih potrebščin.

Obiščite poslovalnici Mladinske knjige v Celju:

Knjigarna in papirnica Mladinska knjiga Stanetova, Stanetova 3, Celje, tel.: 03/ 428 52 52

Knjigarna in papirnica Mladinska knjiga Citycenter, Mariborska 100, Celje, tel.: 03/ 428 52 68. *Fotografiji sta simbolni.

V mesečevi savni in jacuzziju

Zelo prijetno presenečenje je lahko tudi povabilo na razvajanje. V apartmajih in wellnessu Korošec iz Ljubije pri Mozirju so za pare pripravili posebno valentinovo v savni. Valentinova ponudba traja od 13. do 17. februarja. Ta vključuje nočitev v apartmaju Luna, 2 uri mesečeve savne in jacuzzija, ob tem pa se boste v soju sveč sladkali z veliko jagodno penino in čokoladno kamasutro. Cena paketa je 199 evrov.

Nudijo vam tudi romantično kraljevsko savno z vodno posteljo, jagodno penino in svečkami (2 uri 42 eur) ter sladko kamasutro gratis, romantično dolino savn z jagodno penino, svečkami ter s sladko kamasutro gratis (2 uri 50 eur), vse do 14. februarja pa tudi 10% popust na vse darilne bone, ki jih boste kupili za svoje Valentinčke.

Turistična kmetija Korošec sicer ponuja pestro izbiro aktivnosti za zdravo življenje in sprostitev.

Na voljo je več različnih samostojnih apartmajev, savn, kopeli, odločite se lahko tudi za masažo, nego obraza, pedikuro, nudijo vam izlet s Hummerjem, vožnjo z motornimi sanmi in najem koles.

Masaža s kokosovimi olji

Lahko pa podarite tudi sprostitev v masažnem salonu Lai Thai v Celju. Za valentinovo so pripravili posebno ponudbo: 60 minut masaže s kokosovimi olji s 50 odstotnim popustom!

Če nimate ideje, katera masaža bi vaši izbranki/izbrancu najbolj prijala, pa ga presenetite z darilnimi boni! Naročite jih lahko po telefonu (051 611 078), poslali vam jih bodo po pošti, plačali pa jih boste po povzetju!

Lastnica salona je priznana maserka in terapevtka s specialnimi znanji. Znanje in izkušnje ji dajejo sposobnost čutenja blokad na različnih delih telesa, s tradicionalnimi tajskimi pristopi pa vam pomaga premagovati tudi stres.

.

.

.

.

Veselo valentinovo pa bo tudi v Thermani Laško, kjer vabijo na valentinov ples s skupino Rock ‘n’ Band in sicer v petek, 15. 2. ob 19:30 uri. A to še ni vse iz njihove valeninove ponudbe, o kateri se lahko pozanimate v novici s povezavo pod tem prispevkom

t: ŠK

*promocijska novica