Magične počitnice za otroke v prenovljenih prostorih Ljudske univerze Celje (foto)


Ljudska univerza Celje že tretje leto organizira počitniško varstvo za šolske otroke.

»Vsako leto se trudimo biti boljši«, pojasnjuje direktorica Ljudske univerze Celje Dubravka Milovanović in nadaljuje, da ni večjega zadovoljstva kot nasmejani in veseli otroci.

»Letošnje počitnice pa so še posebej »magične«, saj smo v tem letu obnovili in na novo opremili naš Družinski center, kjer poteka tudi varstvo za otroke. Otrokom je na voljo velika kuhinja z jedilno mizo ter velika igralnica. Tako lahko sodelujejo tudi pri pripravi hrane (zajtrkov in malice), hrano pa vsakodnevno naročamo pri Pizzeriji Picikato. kar je sploh super.

Otroci vsakodnevno ustvarjajo, obvezen del aktivnosti pa ostajajo tudi športne igre na prostem in obisk različnih destinacij v Celju. Obiskali so Gozdno hiško, uredništvo Novega tednika in Radia Celje, Mestni park in Muzej novejše zgodovine. Ob lepem vremenu pa so stalni obiskovalci slaščičarne Pri Nejcu, kjer se sladkajo z okusnimi sladoledi.«

Zagotovo najboljše počitnice v mestu!

Varstvo poteka v okviru projekta Družinski center, ki ga sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.