Padec z drevesa, gorelo pri transformatorski postaji

20. 02. 2020 09:13

rp_112logo.jpgVčeraj so ob 8.10 v Topolšici, gasilci PGD Topolšica nudili pomoč NMP Velenje pri prenosu obolele osebe iz stanovanja do reševalnega vozila.

Ob 8.34 so na Cesti Františka Foita v Velenju gasilci PGD Velenje nudili pomoč občanu, ki je padel v stanovanju in se ni mogel pobrati.

Ob 12.22 je na Mizarski cesti v Slovenskih Konjicah občan padel z drevesa in se težje poškodoval. Prvo pomoč so mu nudili prisotni. Reševalci NMP Slovenske Konjice so poškodovanega oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Ob 19.22 je v Strmcu pri Sv. Florijanu v občini Rogaška Slatina, zaradi okvare na daljnovodu zagorelo pri transformatorski postaji. Občan je pogasil začetni požar. Gasilci PGD Sv. Florjanu in Steklarna Rogaška Slatina so pregledali okolico požara. Vzdrževalci Elektro Celje so odpravili okvaro.

Ob 19.40 je na Tovarniški cesti v Slovenskih Konjicah gorelo v naravi. Požar so pogasili gasilci PGD Slovenske Konjice.

Ob 8.22 je na izvozu avtoceste v Šempetru, občina Žalec, prišlo do kratkega stika električnih vodikov na osebnem vozilu. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in izvlekli kontaktni ključ. Do požara ni prišlo.

Danes so ob 8.55 gasilci PGE Celje v Zadobrovi , občina Celje, nudili pomoč pri transportu težje osebe iz prvega nadstropja stanovanjske hiše do reševalnega vozila.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 0,489 seconds.