Pomladni sejmi v Celju vam bodo razstavljavce dostavili na dom


 

poroka-flora-altermed-pomladni-sejmi-ce-sejem

Kljub upanju Celjskega sejma, da marčne sejme v okrnjeni obliki izpeljejo v maju, je sedaj jasno, da to ne bo mogoče. Zaradi udredb države, so se tako tudi organizatorji celjskih pomladnih sejmov prilagodili trenutnim razmeram in hkrati našli rešitev, ki bo obiskovalcem nudila direkten dostop do informacij za zdrav življenski slog, vrtičkanje in vse za “last minute” poroko.

KAJ SO PRIPRAVILI ZA VAS?
Pomladni sejmi v Celju kljub odpovedi omogočili digitalno predstavitev razstavljavcev.

Odločili so se, da kljub nastali situaciji, v terminu med 15. in 18. majem omogočijo razstavljavcem sejmov ALTERMED, FLORA in POROKA, da se BREZPLAČNO predstavijo skozi digitalno platformo kataloga razstavljavcev.

“Marčni sejmi” prinašajo koristne informacije in ugodne nakupe izdelkov za delo na vrtu, prikaze novih trendov, številne nasvete za zdrav, vitalen in uravnotežen način življenja, bodočim mladoporočencem pa ponujajo vse za »last minute« poroko.

Se vidimo na družbenih omrežjih Celjskega sejma!

NE POZABITE!

Med 15. in 18. majem budno spremljate družbena omrežja – Facebook stran Celjskega sejma, sejma Altermed in Poroka ter s spodbudnimi besedami podprete vse razstavljavce, ki se vam bodo predstavili digitalno…