Pri Brkatem somu poskrbeli za smeh in razvajanje brbončic


kulinaricno_smejalni_vikend_brkati_som_1Minuli konec tedna, v soboto in nedeljo, so pri Brkatem somu ob Šmartinskem jezeru poskrbeli za odlično kulinariko in smeh. Obiskovalce so v sobotni dan popeljali z brezplačnim zajtrkom, v nedeljo pa še z ribjim kosilom. Za sladico vikenda v obliki “porcije” doze smeha je v soboto zvečer poskrbel Tom Costo z monokomedijo »Sej bo!«

Sobotno druženje ob zajtrku so tako pripravili v sodelovanju s turistično kmetijo Vozlič iz Šmartnega v Rožini dolini. Obiskovalci so svoje brbončice razvajali z domačim kruhom iz krušne peči, slastnimi marmeladami, medom, salamami in zelenjavo z vrta. Tinka, ena od obiskovalk je povedala: »Ideja prinaša svež, drugačen način druženja s prijatelji. Ne le okušanje domačih dobrot, pač pa tudi čudovit ambient Brkatega soma sta poskrbela za super začetek sobote. Upam, da boste takšen ali podoben dogodek še organizirali.«

kulinaricno_smejalni_vikend_brkati_som_3

Za sproščen in smeha poln zaključek že tako čudovite sobote je poskrbel Tom Costo. Župniki na Facebooku, punce, ki osvajajo po lokalih, vegani, seks, slovaščina in še mnogo drugih Tomovih tem je poskrbelo, da se je publika, ki je povsem napolnila gozdiček Brkatega soma, nasmejala do solz.

V nedeljo pa je pri Brkatem somu in okolici zadišalo po ribah. Obiskovalci so se lahko brezplačno okrepčali s hrustljavimi sardelicami in krompirjevo solato.

kulinaricno_smejalni_vikend_brkati_som_2

Glede na pozitiven odziv tako na sobotno zajtrkovalno druženje kot tudi nedeljsko ribje kosilo, organizatorji sporočajo, da bodo dogodka ponovili v septembru, program bodo popestrili številni drugi dogodki. Z namenom, da Brkatega soma čim bolje pripravijo na pestro jesensko dogajanje, pa bo Brkati som že ta vikend (petek – nedelja) vrat odprl nekoliko kasneje in sicer ob 13. uri.

Vir in foto: MCC