Sejem Flora Poroka Altermed Celje 2012 (foto)


Prvi vremensko topli pomladni dnevi  so v Celje ponovno prinesli sejem Flora, Poroka in Altermed. Trojček je svoja vrata odprl petek, 16. marca, zaprl pa v nedeljo ob 18. uri zvečer.

Ponudba razstavljavcev na sejmu Altermed, ki je potekal osmo leto zapored, je bila zelo obsežna. Predstavili so zdrav način življenja, alternativno medicino, zeliščarstvo, naravno kozmetiko in okolju prijazno bivanje.

Flora oz. vse povezano z rožami, vrtovi in urejanjem okolice, se je predstavila že 17. leto zapored. Tu smo se lahko pozanimali za najrazličnejšimi podatki na področju hortikulture, cvetličarstva in krajinske arhitekture.

Seveda pa že tradicionalni sejemski trojček to ne bi bil brez sejma Poroka, ki vsako leto poskrbi, da zaročenci izvedo veliko koristnih informacij, ki jim bodo pomagali pri organizaciji njihove sanjske poroke.

V treh dneh si je bilo mogoče ogledati ponudbe skoraj 420 različnih razstavljavcev iz vse Slovenije. Ponudba je bila raznovrstna, saj so se na enem mestu predstavile trgovine s poročnimi oblačili, dodatki, svoje poročne ponudbe so predstavili gostinci, tiskarji, fotografi in ostali.

Vzporedno so potekala tudi številna predavanja, ki so bila letos zelo obiskana.  Še posebno veliko pozornost obiskovalcev je pritegnila modna revija.

Dogajanje na sejmu Flora Poroka Altermed si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

[simpleviewer width=100% height=700 id=149]

TF: Katja Malbašić