Trčenje s kolesarjem, padec motorista, avto v reklamni pano, zgorelo ostrešje in drva

27. 10. 2019 18:04

rp_112logo.jpgVčeraj sta ob 7.40 v naselju Nizka, občina Rečica ob Savinji, trčili osebni vozili. Gasilci PGD Nazarje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine ter nudili pomoč policiji in delavcem vlečne službe. V nesreči udeleženi osebi so preventivno na kraju pregledali reševalci NMP Mozirje.

Ob 13.07 sta na Ljubljanski cesti v Celju trčila kolesar s kolesom in osebno vozilo. Poškodovanega kolesarja so na kraju oskrbeli reševalci NMP Celje in prepeljali v SB Celje.

Ob 14.51 se je v Jakobu pri Šentjurju, občina Šentjur, pri padcu z motorjem poškodoval motorist. Reševalci NMP Šentjur so motorista na kraju oskrbeli, v SB Celje pa so ga prepeljali reševalci NMP Celje.

Danes je ob 7.39 v Arclinu v občini Vojnik voznik z osebnim vozilom trčil v reklamni napis. Gasilci PGE Celje so zavarovali in požarno varovali kraj, nudili prvo pomoč poškodovanim ter ekipi NMP in policiji, posipali razlite motorne tekočine in odklopili akumulator. Reševalci NMP Celje so oskrbeli štiri poškodovane osebe in jih odpeljali v SB Celje.

Ob 14.31 so v Šmartnem v Rožni dolini v občini Celje zagorela drva ob gospodarskem objektu. Ogenj se je razširil na ostrešje objekta. Gasilci PGE Celje, PGD Šmartno v Rožni dolini in Lopata so požar omejili in pogasili. Pri delu so si pomagali z delovnim strojem. Uničeno ostrešje objekta in 40 kubičnih metrov drv. Občani so iz objekta so rešili traktor, tovornjak in prikolico žita. Vzdrževalec Elektro Celje je zaradi poškodovanega elektro vodnika daljnovoda izklopil elektriko.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 1,027 seconds.