V Citycentru Celje postopno večanje stalne ponudbe

04. 05. 2020 16:07

V SES-ovih nakupovalnih središčih (Citypark Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje in Center Vič) je od danes odprtih že več prodajaln, gostinskih lokalov in salonov, katerih poslovanje je dovoljeno z vladnimi odloki.

Vsa SES-ova nakupovalna središča, med katerimi je tudi Citycenter Celje, ves čas v ospredje postavljajo varnost in upoštevanje previdnostnih ukrepov, zato imajo vpeljane visoke higienske standarde z rednim razkuževanjem stičnih točk. Prav tako so pri vhodih v nakupovalno središče ter pred vhodi v posamezne prodajalne in salone na voljo razkužila, nujna je uporaba zaščitnih mask, prav tako pa spremljajo tudi število obiskovalcev in ustrezne varnostne razdalje, ki jih omogočajo široki in prostorni hodniki v nakupovalnem središču.  Predvsem pa si prizadevajo, da nakupovanje kljub COVID-19 ostane za vse obiskovalce prijetno in varno.

“Z današnjim dnem je v Citycentru Celje odprtih 23 prodajaln in lokalov. Z veseljem lahko povem, da so svoja vrata odprle tudi terase gostinskih lokalov. Poskrbljeno je za izvajanje vseh predpisov in varnostnih navodil,” je pojasnila center managerka Citycentra Celje Darja Lesjak.

Na spletni strani Citycentra Celje (klik) lahko preverite delovne čase posameznih prodajaln, salonov in gostinskih lokalov. Večina jih je odprtih vse dni v tednu, razen v nedeljo, ko je nakupovalno središče zaprto.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
145 queries in 1,604 seconds.