Nogometno srečanje univerzitetnih študentskih reprezentanc v Celju 2015 (foto, video)


DSC_0278V ponedeljek, 25.5. sta se na povratni tekmi srečanja študentskih reprezentanc pomerili Univerza v Mariboru in Univerza v Ljubljani. Kljub muhastemu vremenu pa je Arena Petrol  nudila dovolj zavetja, prav tako pa so tekmo obiskali številni navijači Ljubljanske in Mariborske univerze, čeprav so slednji bili najglasnejši.

Tudi tokrat sta se na že kar 3. srečanju pomerili Univerza v Mariboru in Univerza v Ljubljani. V prvem polčasu še sicer ni kazalo, da bo kdorkoli prevzel vodstvo, vendar je po minuti podaljša Ljubljanska univerza prevzela vodstvo z 1:0. Mariborčani so jih uspeli dohiteti v 81. minuti, vendar so Ljubljančani skoraj takoj spet prevzeli vodstvo z 2:1. Po treh minutah podaljška pa so si svoje vodsvo utrdili še z zadnjim golom in zmagali s 3:1.

DSC_0186

Kljub končnemu razočaranju Mariborskih navijačev pa so nogometaši Univerze v Mariboru, skupaj z nogometaši Univerze v Ljubljani vseeno odigrali lepo in pošteno tekmo.

Dogodek pa je organizirala Univerza v Mariboru, ki v letošnjem letu praznuje 4o-letnico svoje ustanovitve, izvedbo srečanja pa sta prevzela nogometni klub Celje in Bravo 1. Tekmo pa si je ogledal tudi clejski župan Bojan Šrot.

DSC_0341

Vabljeni tudi k ogledu foto galerije in video posnetka.

[simpleviewer width=100% height=700 id=824]

 

mavricni-posli-klik