Celjani z novimi okrepitvami, med njimi tudi kralj strelcev mladinske lige


Celjski nogometaši se pred spomladanskim nadaljevanjem še naprej krepijo. Potem, ko jih je pred dnevi okrepil Damjan Vuklišević, sta se sedaj četi Simona Rožmana pridružila še Nino Milić in kralj strelcev v prvi mladinski ligi Tai Matea Panić. Na preizkusu je še Panićev brat Vanja.

Nogometni klub Celje sklenil sodelovanje s Taiem Mateo Panićem. Kralj strelcev v prvi mladinski ligi – na 15 tekmah v letošnji sezoni je dosegel 21 zadetkov – bo tako svojo nogometno pot nadaljeval v Celju. Obetavni 18-letni napadalec je podpisal dolgoročno pogodbo. Panić, ki je v 15. krogu PLT debitiral v članski konkurenci, je pred Koprom igral še za Domžale, Interblock in Olimpijo. Kot so sporočili iz celsjkega kluba se je treningom članske ekipe pridružil tudi njegov brat Vanja, ki bo v prihodnjih tednih imel priložnost prepričati vodstvo.

Celjsko prvo ekipo je prav tako okrepil Nino Milić. Gre za talentiranega 17-letnega levega bočnega branilca, ki je bil že nekajkrat priključen treningom članske ekipe Maribora, za katere je nastopil tudi na nekaj prijateljskih tekmah. Z NK Celje je sklenil dolgoročno pogodbo in bo priključen članski ekipi. Milić je v letošnji sezoni 1. SML za Maribor zbral 12 nastopov in dosegel tri zadetke, pred tem pa je bil član Drave in Aluminija. Za slovensko izbrano vrsto do 18 let je debitiral 21. septembra lani na tekmi proti Srbiji, do sedaj pa dres z državnim grbom oblekel štirikrat.