Celjske košarkarice pozirale v Evinem kostumu


ŽKK Athlete Celje je predstvavil koledar za prihajajoče leto, na katerem si boste lahko mlade košarkarice ogledali v nekoliko drugačni luči. Košarkarice so tokrat pozirale brez športne opreme in tudi brez ostalih oblačil.

Ideja, da bi košarkarice pozirale v Evinem kostuu, je domislica generalnega pokrovitelja kluba podjetja Proan. Fotografije so delo fotografinje Ane Gregorič, ki ji je uspelo poudariti vse atribute rosno mladih deklet, ki jih obiskovalci na tribunah ne opazijo. Koledar je izšel v nakladi 500 izvodov, na voljo pa je po ceni 5 evrov. Izkupiček od koledarja bo generalni pokrovitelj prispeval za razvoj celjske ženske košarke. Sočasno z izidom koledarja je klub izdal tudi nov klubski bilten, ki ga je oblikoval in zasnoval dolgoletni športni delavec kluba Vili Šuster.

Več o akciji celjskih košarkaric preberite v novici na spletni strani KZS, kjer boste našli tudi vtise in komentarje košarkaric po zanimivem poziranju.

Dodajmo še, da so članice ŽKK Athlete Celje vknjižile novo zmago v 1. SKL za košarkarice. Tekma s škofjeloško Odejo ni bila odigrana, zmaga z rezultatom 20:0 pa je za zeleno mizo pripadla varovankam Damirja Grgiča.

FOTO: Naslovnica novega koledarja ŽKK Athlete Celje (foto: Ana Gregorič)