Celjski rokometaši bodo spektakularno odprli letošnjo sezono


Po mnogih letih bomo v Celju ponovno priča spektakularni predstavitni nove, prenovljene ekipe RK Celje Pivovarna Laško.

V Zlatorogu bo namreč 17. avgusta gostoval aktualni evropski podprvak HC Telekom Veszprem s številnimi znanimi celjskimi obrazi in svetovnimi zvezdniki.

Veszprem bo v Celje prišel s kar 20 igralci, med njimi bodo tudi štirje Celjani: Gašper Marguč, Dragan Gajić, Blaž Blagotinšek in Borut Mačkovšek, stara znanca Zlatoroga pa sta tudi Mate Lekai in Mirsad Terzić. V Zlatorogu pa se bodo predstavile tudi nove okrepitve Veszprema: izjemni Danec Rasmus Lauge Schmidt, nekdanja člana šampionskega Vardarja Rogeiro Moraes in Vuko Borozan, Vladimir Cupara iz Kielc in reprezentančni madžarski vratar Marton Szekely, ki bodo v tej sezoni dopolnili že tako izjemno zasedbo.

Tudi Rokometni klub Celje Pivovarna Laško v letošnjo sezono vstopa z dobro zasedbo. Številni nosilci igre v lanski ekipi so podaljšali pogodbe, v Celje pa je med drugim prišel najkoristnejši igralec z zadnjega mladinskega evropskega prvenstva, Portugalec Diogo Silva, v nekoliko drugačni vlogi pa se je v Celje vrnil tudi Luka Žvižej.

Tudi dvorana z nekaj novostmi

Dvorana Zlatorog se bo na tej tekmi prvič predstavila v modernejši podobi, saj bo prvič zaživel brezgotovinski način plačevanja, ki prinaša številne prednosti – hitrejše nakupovanje, varnejše plačevanje in učinkovito izrabo časa obiskovalcev. Vsa prodajna mesta v dvorani Zlatorog bodo sprejemala brezgotovinska plačila, vse transakcije v dvorani se bodo opravljaje s plačilnimi karticami oz. klubsko kartico Club 1946, ki je tudi uradna plačilna klubska kartica, poleg plačilnih kartic Mastercard in Maestro, katerih imetniki se bodo veselili tudi posebnih ugodnosti.

Mestna občina Celje je posrkbela, da boste lahko v Zlatorogu prvič uživali v novi razsvetljavi in ozvočenju, ki bosta naredila spektakle v hramu slovenskega rokometa še bolj izjemne.

image002

vir: RKCPL