Center konjeniškega športa Celje vabi na dan odprtih vrat, na Celje.info pol cenejše ure in tečaj jahanja


Center konjeniškega športa Celje (CKŠ), katerega smo na Celje.info podrobneje predstavili jeseni, v nedeljo, 5. maja od 10. ure dalje organizira Dan odprtih vrat.

Obiskovalci se boste v idiličnem okolju konjeniškega centra, iz mestnega središča oddaljenega zgolj 5 minut vožnje, v nedeljo lahko brezplačno poizkusili v ježi konj, uživali v atraktivnih nastopih ali se pustili razvajati v kulinaričnih dobrotah. Center poleg konjeniškega dejavnosti namreč obsega tudi kavarno in restavracijo, kjer redno prirejajo tudi raznolike kulturne dogodke.

Dan odprtih vrat bo v vsakem vremenu. Natančen program pa si oglejte s klikom na to povezavo.

CKŠ Celje pa skupaj s Celje.info ljubiteljem konjeništva in tistim, ki si želite to postati, pripravlja posebno promocijsko akcijo, v kateri ponujamo 1 tečaj jahanja (12 jahalnih ur) in 3 ure jahanja (z inštruktorjem) po polovični ceni!

Redna cena tečaja jahanja znaša 305 €, na polovička.si pa boste zanj odšteli 152 €
Ura jahanja z inštruktorjem v redni ceni stane 30€, na polovička.si pa boste zanjo odšteli 15 €

Vse, kar morate storiti za pol cenejši tečaj ali ure jahanja v CKŠ Celje  je, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaš e-poštni naslov in druge podatke ter označite ali želite naročiti tečaj jahanja ali ure jahanja (naročite lahko tudi več ur jahanja)

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup omenjenih storitev po polovični ceni. (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejši tečaj jahanja in ure jahanja se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”.

Obiščite torej Polovička.si in si zagotovite tečaj jahanja ali ure jahanja v Centru konjeniškega športa Celje po polovični ceni (klik)!