Dan ženskega futsala v Celju


futsalŽenski nogometni klub Celje je v soboto, 27. junija na igrišču v Skalni kleti organiziral turnir v futsalu za dekleta. Glavni cilj in namen dogodka je bila predstavitev še nekoliko neznane discipline – ženski futsal in s tem privabiti k sodelovanju čim več ekip iz Slovenije in tujine. 

Na turnir je bilo povabljenih veliko ekip, tudi nekaj navdušenk nad futsalom iz tujine, vendar se je na koncu turnirja udeležila le ekipa Nove panorame iz Vrhnike. Kljub množični odpovedi ekip so se organizatorji vseeno odločili za izvedbo turnirja. V zadnjem trenutku so turnir popestrili tako, da so sestavili ekipo prijateljev, podpornikov in pokroviteljev ženskega nogometnega kluba Celje ter tako omogočili večjo število tekem. 

Vir: ŽNK Celje
Vir: ŽNK Celje

Dan je tako kljub vsem težavam potekal v športnem vzdušju in vse prisotne je po odigranih tekmah čakal prigrizek in pijača. Na turniju pa so podelili tudi nagrade:

1. mesto: 100 EUR + darilni bon v vrednosti 100 EUR (v športni trgovini Firax d.o.o.)
2. mesto: 50 EUR + darilni bon v vrednosti 100 EUR (v športni trgovini Firax d.o.o.)
3. mesto: Darilni bon v vrednosti 100 EUR (v športni trgovini Firax d.o.o.)

S praktično nagrado so nagradili tudi najboljšo igralko in vse sodelujoče v spretnostnem poligonu in streljanju 6-metrovk.

Več fotografij s turnirja si lahko ogledate na spletni strani ženskega nogometnega kluba Celje: www.znk-celje.si.

futsal

aV