Jaka Malus v postavi kroga, Klemen Ferlin med naj obrambami


Včerajšnja zmaga celjskih rokometašev nad Flensburgom, na kateri je debitiral novi trener Ocvirk, še vedno odmeva. Ne samo v Sloveniji temveč tudi v Evropi. Dva izmed celjskih igralcev sta si namreč prislužila posebni priznanji kroga.

Včerajšnja zmaga nad Flensburgom še vedno odmeva po Evropi. Te ne bi bilo brez izjemne ekipne predstave ter borbenosti, ki pa vedno izpostavi in v prvi plan postavi tudi posameznike. In med izbranci kroga sta se znašla tudi dva celjska rokometaša. Jaka Malus je našel svoje mesto v idealni postavi kroga kot najboljši srednji zunanji igralec. Zanj boste lahko v naslednjih dneh tudi glasovali v boju za igralca kroga. Kdo vse je v postavi kroga lahko vidite TUKAJ.

Med izbranimi igralci kroga bi si prav tako mesto zaslužil izjemni Klemen Ferlin, a je na tem mestu pristal Rodrigo Corrales iz PSG. Zato pe je bila ena izmed obramb Ferlina izbrana med najlepših pet kroga. Katera in kaetrih pet je najlepših pa lahko vidite TUKAJ.

Oba dva in ostale fante iz ekipe lahko že v sredo podprete v živo. Takrat namreč v Zlatorog, v 5. krogu Lige NLB, prihaja Gorenje Velenje. Tekma bo ob 20.15. Do promocijskega članstva v navijaški družini Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško, ki vam poleg ostalih ugodnosti zagotavlja tudi vstopnice za ogled tekem, pa lahko še vedno pridete s klikom na spodnjo sliko:

clanstvo-polsi-rkcpl-vse-opcije