Ko je 0:0 obetaven rezultat, trije mladinci v reprezentančnem dresu


Celjski nogometaši so med reprezentančnim premorom odigrali tekmo v Italiji in to kar s članom Serie A, Udinesejem iz furlanskega Vidma.

V Gradišču ob Soči (na spletni strani NK Celje so kraj, ki je očitni slovenski toponim zapisali zgolj v italijanski različici …) so z desetouvrščeno ekipo italijanske prve lige igrali 0:0.

Udinese: Musso, Ter Avest, Samir, Behrami, Nuytinck, Fofana, Pussetto, Balić, Teodorczyk, De Paul, Lasagna, priložnost za igro so v nadaljevanju dobili tudi Nicolas, Vasko, Coulibaly, Micin, Pontisso, D’Alessandro in Malle

Celje: Rozman, Andrejašič, Džinić, Zaletel, Travner, Pungaršek, Lotrič, Ibišević, Cvek, Novak, Pečnik, priložnost za igro so v nadaljevanju dobili tudi Brecl, Flis, Benedičič, D. Štraus, Koritnik in Kerin

Državno prvenstvo se bo za Celjane nadaljevalo v soboto, ko bodo kot predzadnja ekipa gostovali pri zadnjeuvrščenem Rudarju.

§

Dodajmo, da so v okviru reprezentančne akcije selekcije do 19 let sodelovali tri člani celjskega kolektiva, ki so na Hrvaškem igrali pripravljalne tekme s Hrvaško, Francijo in Indijo. V nacionalni selekciji so sodelovali Dušan StojinovićLan Štravs in Juš Štusej. Stojinović je proti francoskim mladincem dosegel gol.

*foto: Udinese

club1946-premium-klik