Do nadaljnjega odpovedana tudi rokometna liga prvakov


Evropska rokometna zveza je z današnjim dnem do nadaljnjega prekinila vsa evropska tekmovanja. Dvoboj osmine finala s Kielcami je tako odložen za nedoločen čas

V minulih dneh je med klubi in Evropsko rokometno zvezo (EHF) potekala intenzivna komunikacija glede razvoja koronavirusa na različnih trgih. Na podlagi te komunikacije in analize siituacije, je EHF danes sprejela odločitev, da preloži vse tekme moških klubskih tekmovanj planiranih v mesecu marcu. To vključuje izločilne boje VELUX EHF Lige prvakov, skupinske tekme 5. in 6. kroga pokala EHF ter četrtfinalne tekme pokala Challenge.

Vse te tekme so prestavljene do nadaljnjega

Prednostna naloga posameznih klubov in EHF je zdravje in dobro počutje vseh oseb, ki sodelujejo v tekmovanjih, zato trenutni položaj zahteva odločen korak, da ne pride do nepotrebnega tveganja.

Odločitve o nadaljevanju teh tekmovanj bodo sledili pozneje, ko bo znanih več informacij, EHF pa je že sprejela nadomestne datume za zaključne prireditve klubskih tekmovanj, ki bodo predmet preučitve glede na izvedbo preostalih krogov, ki bi morali biti odigrani v tej sezoni.

Na podlagi te odločitve, je sedaj jasno, da je tekma osmine finala med RK Celje Pivovarna Laško in PGE Vive Kielce prestavljena za nedoločen čas. Takoj, ko bo znanih več informacij bo javnost o tem obveščena. Vsi tisti, ki so vstopnice že kupili bodo lahko vstopnice uporabili veljavne za nov datum oz. kontaktirajte RK Celje Pivovarna Laško.

Hkrati velja tudi sklep kluba z večrajšnjega dne, da RK Celje Pivovarna Laško do nadaljnjega odpoveduje vse treninge in aktivnosti mini rokometa in mlajših selekcij.