Naj smučišče – Golte vabijo na smuko, v wellness in na zabavo


golte-headlineMorda se nam v dolinah zdi, da je v deželo že prišla pomlad, a na nekoliko višjih legah vlada prava zimska idila.

Nič drugače ni na Golteh, najboljšem srednje velikem smučišču Slovenije (nagrada petič zapored!), kjer se lahko ob 40 centimetrih snega nasmučate kolikor vam duša poželi in noge zdrže.

Smučarski center Golte je priljubljeno smučišče v Zgornje Savinjski dolini. V zadnjih letih je smučišče prejelo mnoga priznanja za urejenost prog, med drugim so ga smučarji izbrali za Naj smučišče že pet let zapored.  Dostop do smučišča je možen z nihalko Žekovec, ki je tudi najdaljša nihalka v Sloveniji, ali po asfaltirani panoramski gorski cesti. Dostop z nihalko je vsekakor enostavnejši in hitrejši in je že vključen v ceno vozovnice.

golte-mixProge na smučišču Golte so raznolike, razprostirajo se na 50 hektarjih površin na nadmorski višini od 1.000 do 1600 metrov. Obratujejo vse smučarske naprave in odprtih je večina smučarskih prog. S smučanjem na Golteh imate občutek smučanja na pravem Alpskem smučišču, saj vas neprestano spremlja razgled na Kamniško Savinjske Alpe, Raduho in avtrijske vršace.

golte-tekst

V zimski sezoni v okviru Smučarske šole Golte – Društvo Beli zajec potekajo pestri programi za otroke in mladostnike, ki se na smuči šele postavljajo ali pa svoje spretnosti preverjajo že v tekmovanjih. Hitri smučarski servis in izposoja potrebne opreme za bele strmine so stalnica v naši ponudbi.

golte-sola

Na smučišču se nahaja bogata gostinska ponudba, kjer se lahko ogrejete, okrepčate in osvežite. Pred objekti se nahaja tudi velika razgledna terasa, kjer se boste naužili sončnih žarkov.

Za regeneracijo po smučanju vas vabimo v čudoviti gorski wellness center s savnami, jakuzzijem in masažami. Ob nakupu dneve vozovnice se boste v wellness centru razvajali ugodneje.

golte-wellness

V času smučarskih počitnic izkoristite odlične pakete namestitev. V kolikor boste obiskali Golte le kot dnevni obiskovalec preverite ugodne cene smučarskih vozovnic ter še posebej privlačne družinske pakete.

golte-hrana

golte-knjiznica
Skozi vso sezono lahko obiščete katero izmed zanimivih prireditev, ki se odvijajo na smučišču.

Za več informacij obiščite spletno stran smučišča Golte: www.golte.si

golte-panorama

————————————————————————————————————————————————-

ŠTEVILNE AKTIVNOSTI IN DOGODKI NA GOLTEH

Golte pa organizirajo tudi številne športne, zabavne in druge dogodke.