NK Celje vabi na tribune družine in ostale ljubitelje nogometa – vstopnice pol ceneje


Nogometni klub Celje je stalnica v slovenskem športnem prostoru. Ob NK Maribor je edini klub v Sloveniji, ki je odigral prav vse prvoligaške članske sezone od samostojnosti naprej. V zadnjih sezonah klubske barve tudi v članski konkurenci zastopajo predvsem nogometaši iz lastne nogometne šole,  mnogi doma iz Celja in bližnje okolice.

NK Celje skoraj dvesto otrok in mladostnikov večkrat tedensko zaposluje z nogometno vadbo in jih tako usmerja v vrednote športnega načina življenja, stran od nevarnosti in stranpoti uličnih omam. Pozitiven doprinos kluba k družbenem življenju mesta je neizpodbiten in nezanemarljiv. Odgovorni v klubu želijo v prihodnje k temu prispevati še več.

Spremljanje otrok čez cesto ob prvem šolskem dnevu je že eno od dejanj, s katero se želijo v klubu še bolj povezati z lokalnim okoljem. Še posebej se na tekme članske ekipe trudijo pritegniti celotne družine; v ta namen pred vsako domačo tekmo organizirajo fun park za najmlajše, v katerem lahko otroci rišejo, tekmujejo v strelih na gol in skupaj z vrstniki počnejo še marsikaj zanimivega.

Te dni pa NK Celje najdete tudi na Celjskem sejmu. V dvorani M, na razstavnem prostoru 53 boste lahko sodelovali v nagradnih igrah, se preizkusili v moči strela na gol, se slikali z maskoto kluba,  in se družili z  nogometaši.

Ker si nogometni klub Celje na tribune tekem članske ekipe resnično želi privabiti čim večje število obiskovalcev, skupaj z njimi na portalu Celje.info pripravljamo veliko promocijsko akcijo, v kateri po polovični ceni ponujamo100 vstopnic za izbrane domače tekme NK Celje do konca leta 2013.

Vstopnice so na voljo v 25 paketih po 4 vstopnice. Koristite jih lahko poljubno – bodisi posameznik za štiri tekme, bodisi štirje prijatelji na eni tekmi ali dva prijatelja obiščeta dve tekmi … možnosti je veliko, izbira je prepuščena vam.

Na voljo so vse domače tekme do konca leta:

-> 11. krog 1. SNL: sreda, 25. 9. – NK Celje :  NK Zavrč
-> 13. krog 1. SNL: sobota, 5. 10. – NK Celje : NK Luka Koper
-> 15. krog 1. SNL: sobota, 26.10. – NK Celje : NK Maribor
-> 18. krog 1. SNL: sobota, 23. 11. – NK Celje : NK Gorica
-> 19. krog 1. SNL: sobota, 30. 11. – NK Celje : NK Domžale

Cena vstopnice v redni ceni je 5 € (za ženske in otroke do 14 leta je vstop brezplačen). Na Celje.info boste za posamezno vstopnico odšteli le 2.5 €, oziroma 10 € za paket 4 vstopnic.

Paket s 4 vstopnicami po polovični ceni  si zagotovite tako da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaše podatke in označite, koliko paketov želite naročiti (naročite lahko tudi več paketov)

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup pol cenejšega paketa vstopnic. (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Paketi s pol cenejšimi vstopnicami se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj je na voljo le 25 paketov s po 4 vstopnicami!

Obiščite torej Polovička.si (klik!) in si zagotovite ogled izbranih domačih tekem NK Celja po polovični ceni!