Nogomet: Serge Akakpo zapušča Celje, Romih in Bezjak ostajata optimistična


NK Celje je v zimskem prestopnem roku zapustilo že 6 igralcev, kot 7. pa naj bi knežje mesto zapustil še Serge Akakpo. Kljub vse prej kot idealnim razmeram v klubu, trener Damjan Romih zatrjuje, da nogomet v Celju ne bo zamrl.

Igralci odhajajo, okrepitev pa ne bo
Serge Akakpo
naj bi bil še zadnji nogometaš, ki bo pred pomladanskim delom sezone zapustil celjskega prvoligaša. Odhod branilca iz Toga je za portal Nogomania potrdil tudi trener Damjan Romih. “Žal tudi on odhaja. Je sicer treniral, vendar se bomo v prihodnjih dneh verjetno razšli,” je povedal celjski strateg. Blizu odhoda naj bi bil tudi prvi strelec Roman Bezjak, ki pa bo najverjetnjeje ostal v Celju. “Kar se Bezjaka tiče, novosti ni, za zdaj ostaja. Novih odhodov se bojim, kajti naš kader je že zdaj zelo ozek. Kdo ostaja in kdo gre bomo videli šele ob koncu meseca,” je povedal Romih, ki pred nadaljevanjem sezone ne načrtuje novih okrepitev.

Zaradi oslabljenega igralskega kadra so tudi cilji skromnejši. “Naša želja je, da bi mladi igralci dobili še več priložnosti. O rezultatih je nehvaležno govoriti, trenutno je za nas v igri le obstanek v ligi. V igri smo sicer tudi še v pokalu, kjer bomo dali vse od sebe in se skušali prebiti v finale. Vodilo našega dela v prihodnje bo preživetje in obstanek,” je še dejal Romih.

Več o Romihovih pričakovanjih pred sezono preberite na spletnem portalu Nogomania:
V Celju se bo še igralo

Dobro vzdušje na začetku priprav
Za nogometaši, ki so ostali v klubu, je dober teden priprav. Priprave bodo v celoti opravili v Celju in okolici, načrtovanih imajo tudi nekaj pripravljalnih tekem. Na spletni strani NK Celje, si lahko ogledate nekaj fotoutrinkov s priprav.

Vtise o prvih treningih po premorih in pričakovanja za pomladanski del je za klubsko spletno stran strnil Roman Bezjak. Pogovor si oglejte v spodnjem posnetku.
http://youtu.be/dhYPR6ZKq_8

Poročanje NK Celje: Roman Bezjak: “Smo mlada ekipa, zato verjemite v nas”

Preberite tudi:
Kriza v NK Celje se nadaljuje: klub zapustil še Zoran Pavlović

FOTO: Serge Akakpo naj bi bil zadnji nogometaš, ki bo letošnjo zimo zapustil Celje (foto: Damir Mrkonjić)

M.K.