Nogomet: tekma z Olimpijo v neposrednem televizijskem prenosu, spremenjen način vstopanja v Areno Petrol


Iz celjskega nogometnega prvoligaša so sporočili, da bo za tekmo s “slovensko Barcelono,” kot so današnjega tekmeca grofov poimenovali navijači ljubljanske Olimpije, spremenjen način vstopanja v Areno Petrol.

Zaradi varnosti drugačen način vstopanja na štadion
Domači gledalci bodo vstopali na vhodu št.  2, vzhodne tribune, gostujoči pa  na vhodu št. 3, prav tako vzhodne tribune štadiona Arena Petrol. Organizirani domači navijači vstopajo na vhodu št. 9, severne tribune, gostujoči organizirani navijači pa na vhodu št. 5, južne tribune štadiona Arena Petrol. Vstopnice za domače gledalce bodo v prodaji na blagajni – kiosku, ki stoji na peš coni med športno dvorano Zlatorog in nogometnim štadionom, za gostujoče gledalce pa bo prodaja potekala na blagajni pri vhodu št. 3 (ločena prodaja vstopnic domačim in gostujočim gledalcem).

Ker bo sektor F vzhodne tribune  namenjen gostujočim gledalcem, sektor E pa bo ostal prazen, NK Celje prosi vse tiste gledalce, ki imajo na teh sektorjih stalne vstopnice, da se  za to tekmo  premaknejo v sektor D  in zasedejo enega od prostih sedežev. Sektorji A, B, C in D na vzhodni tribuni štadiona bodo v celoti namenjeni domačim  gledalcem. Več o spremenjenem načinu vstopanja na štadion preberite v novici na spletni strani NK Celje.

Prenos na TV SLO in MMC
Današnjo tekmo med Celjem in Olimpijo bo v neposrednem prenosu prenašal 2. program TV Slovenija, obljubljajo tudi prenos na spletnem portalu MMC. Tekma se bo začela ob 18. uri, televizijski prenos pa 5 minut prej.

Včeraj je bila že odigrana prva tekma 10. kroga Prve lige. Velenjski Rudar je v gosteh presenetil Domžale in vknjižil zmago z rezultatom 2:3.

FOTO: Ivan Firer v soboto ni uspel doseči zadetka proti Muri. Bo danes bolj uspešen? (foto: Damir Mrkonjić)

M.K.