Nogometaši z novim športnim direktorjem, ki je že pripeljal prvo okrepitev


gobec in verbicNaloge športnega direktorja nogometnega kluba Celje bo v prihodnje opravljal Sebastjan Gobec, sicer dolgoletni kapetan rumeno-modrih, ki s 489 ligaškimi nastopi velja za rekorderja prvoligaških zelenic in je svojo igralsko pot sklenil ob koncu lanske sezone.

V novi vlogi bo dosedanji vodja tehničnega sektorja bdel nad številnimi nalogami, med drugim tudi nad kadrovanjem in Šolskim nogometnim centrom.

Novi športni direktor pa ni edini novinec v našem klubu, saj bo novi igralec NK Celje 22-letni Hrvat, krilni nogometaš Markom Pajač, ki bo celjski dres nosil vsaj do aktualne konca sezone. Kariero je začel v Varaždinu, od koder je nato prestopil k zagrebški Lokomotivi. Slednja ga je najprej v drugo ligo posodila k Sesvetam, v naslednji sezoni pa je že našel mesto v udarnem moštvu tega hrvaškega prvoligaša. Dobre predstave v najmočnejšem hrvaškem nogometnem tekmovanju so mu prinesle prestop k dvakratnemu madžarskemu prvaku Videotonu, kjer je nastopal v lanski sezoni. Pajač se v Celje seli kot prost nogometaš, na dresu pa bo sicer nosil številko 19.

polovicka_celje_klik