Nove, več kot dobrodošle točke rumeno-modrih


(Vir: NK Celje, uradna spletna stran)
(Vir: NK Celje, uradna spletna stran)

Tako kot celjski rokometaši, so tudi nogometaši to sredo odigrali nov krog domačega prvenstva in se zasluženo v izdihljajih srečanja veselili novih osvojenih točk. Z rezultatom 1:o premagali ekipo Krke. 

Rezultat:

NK CELJE  – NK KRKA 1:0 (0:)

Postava NK Celje: 

Kotnik, Kous, Klemenčič, Soria, Travner, Klapan, Vrhovec, Pajač (72′ Đurković), Spremo (64′ De Sousa), Osman Ali (56′ Sunny), Firer. Trener: Iztok Kapušin.

Potek srečanja:

Po uvodnih neatraktivnih minutah srečanja so prvi poizkušali domačini, ki niso uspeli zadeti vrat gostujočega vratarja. Z dobro priložnostjo so vrnili tudi gostujoči nogometaši, vendar prav tako neuspešno. Celjani so nekaj minut kasneje zatresli mrežo nogometašev Krke, vendar je sodnik upravičeno pokazal na prepovedani položaj. Polčas se je zaključil brez zadetkov, v drugem delu srečanja pa smo takoj lahko spremljali priložnosti tako na eni kot tudi na drugi strani. Po izteku rednega dela srečanja smo tako na semaforju še vedno spremljali tekmo brez zadetkov, vendar so celjski nogometaši to tik pred zadnjim sodniškim žvižgom spremenili in žogo je v gol nasprotnikov usmeril Klemenčič ter s tem postavil končen izid srečanja 1:0 za rumeno-modre.

aV