Pred odhodom v Pariz zanesljiva zmaga na domačem terenu


cpl dobova 2015

Pivovarji so pred gostovanjem v Parizu, kamor se odpravljajo v naslednjih dneh na domačem terenu v dvorani Zlatorog dosegli zanesljivo zmago v domačem prvenstvu proti ekipi iz Kopra. Celjski rokometaši naporen tempo tekem nadaljujejo v nedeljo na gostovanju v Parizu, nato pa doma, na največjem derbiju državnega prvenstva proti ekipi Gorenja. 

Rezultat:

RK Celje Pivovarna Laško : RD Koper 2013    33:28 (19:13)

Statistika:

CELJE: Lesjak 3 obrambe, Gajič 3 obrambe, Dobaj; Blagotinšek 2, Ivič 3/1, Janc 8, Marguč 2/2, Poteko, Zarabec 4, Dujmovič 2, Kodrin 1, Fižuleto, Patrianova, Žvižej 2; trener Branko Tamše.

KOPER: Ponikvar 5 obramb, Kocjančič, Vran 4 obrambe; Dolenc, Grzentič 1, Krečič 1, Matijaševič 4/1, Gašperšič 2, Moljk, Gorela 6, Zugan 2/1, Rapotec 3/2, Smolnik 5, Sokolič 3/2, Marič, Bratkovič 1, trener: Zoran Jovičič.

Celjani so v trinajstem krogu 1.NLB Leasing lige pred domačimi gledalci in vrsto mladih navdušencev rokometa, ki so imeli v dvorano Zlatorog danes brezplačen vstop dosegli zmago proti gostom iz Kopra. Spremljali smo srečanje z veliko zadetki, ki pa so ga vseskozi nadzorovali in v svojo prid vzdrževali pivovarji.

Celjske rokometaše v nedeljo čaka srečanje v Ligi prvakov proti favoriziranem Parizu, nato pa domača tekma in hkrati največji slovenski derbi proti ekipi Gorenja. 

gorenjecpl

aV