Rokometaši med suhorobarji do 19. pokalnega uspeha


rokomet prvaki pokala 2016Celjski rokometaši so osvojili peto pokalno lovoriko zapored, skupaj pa jih imajo že 19. Težje delo kot v finalu s Koprčani so imeli v polfinalu, kjer so z zadetkom razlike ugnali gostitelje turnirja, Ribničane.

Blaž Janc je bil s 14 goli najboljši strelec finalnega turnirja, Miha Zarabec pa je bil razglašen za najboljšega igralca finalnega turnirja.

Pivovarji so zmago z napisom na majicah »Boris ta je zate« posvetili svojemu ekonomu Borisu Vrščaju. Ta je pred dnevi doživel prometno nesrečo, po kateri uspešno okreva v celjski bolnišnici. Boris je tisti, ki skrbi, da je za fante in ekipo vedno vse pripravljeno, tokratna nesreča pa je v njegovi 27-letni karieri v celjskem klubu poskrbela za enega redkih trenutkov, ko ni mogel pomagati in poskrbeti za ekipo.

RK Celje Pivovarna Laško : RD Koper 2013 38:25 (19:9)

RK Celje Pivovarna Laško: Lesjak 14/1 obramb, Gajič; Blagotinšek 2, Malus 3, Babarskas 2, Janc 10, Razgor 1, Marguč 3, Kunst 1/1, Poteko 1, Zarabec 2, Kodrin 5, Fižuleto 2, Dobelšek, Žvižej 2/2; trener Branko Tamše

polovicka_celje_klik