Simon Sešlar ni več trener celjskih nogometašev, ga bo nasledil Rožman?

14. 12. 2021 16:58

Simon Sešlar je po tem, ko je ob prevzemu članske ekipe NK Celje nanizal niz dobrih rezultatov in preporodil Celjane, po zadnjem slabem nizu petih tekem (štirje porazi in en remi), zapustil klop NK Celja. A Sešlar kljub temu ostaja v Celju.

Simon Sešlar je celjsko člansko ekipo prevzel konec septembra, ko je bila ta v rezultatski krizi.

Z minulim koncem tedna se je zaključil jesenski del Prve lige Telemach, hkrati pa se je zaključilo tudi obdobje, ko je člansko ekipo kot v.d. trenerja vodil Simon Sešlar. Simon je ekipo prevzel konec septembra v težkem rezultatskem položaju, a moštvo uspešno stabiliziral, takoj nanizal šest tekem brez poraza in ekipo popeljal v polfinale pokala. Proti koncu svojega mandata se je ubadal z izbruhom koronavirusa v moštvu in številnimi poškodbami, a kljub nezavidljivemu položaju ostal zbran in vse do zadnjega dne oddelal korektno, so ob odhodu Sešlarja zapisali na klubski spletni strani. Sporočili so še, da bo kljub odhodu z mesta trenerja članske ekipe, Sešlar še naprej del klubskega ustroja.

Iz NK Celja o imenu, ki bi utegnilo naslediti Simona Sešlarja, še ne govorijo. So pa nogomania.com zapisali, da bi utegnil na klop Celjanov priti Simon Rožman, ki bo s prvim januarjem znova prost. Takrat bo namreč dokončno razrešen pogodbenih vezi z Mariborom. “Rožman doslej intenzivno še ni iskal kluba, ujel je le nekaj stikov s tujino, ga pa nov izziv že zanima. Opcija, ki se mu ponuja v Celju in o kateri se govori že, odkar je celjski klub odpustil Agron Šaljo, v zadnjih tednih pridobiva na zanimivosti in tudi teži. Celjani namreč niso imenovali dolgoročne rešitve na trenersko pozicijo, Simon Sešlar je bil le prehodna izbira (tudi neuspešna), verjetno pa je svojo zadnjo tekmo tudi že vodil,” med drugim pišejo na omenjenem portalu.

foto: NK Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,928 seconds.