vabimo na jahanje v Center konjeniškega športa Celje – tečaj jahanja in ure jahanja 50% ceneje


jahanje-headlineNa obrobju knežjega mesta Celje, približno pet minut vožnje iz mestnega središča, se v idiličnem okolju gozne jase nahaja Center konjeniškega športa Celje. Pokrita jahalnica in zunanje jahališče ter spremljevalni objekti omogočajo nemoteno delo in trening ne glede na letni čas.

Center poleg konjeniškega dejavnosti obsega tudi kavarno in restavracijo, kjer redno prirejajo raznolike kulturne dogodke. V Centru je na razpolago 46 svetlih in zračnih bokosv za konje v treh hlevskih enotah.

NA JAHANJE V CENTER KONJENIŠKEGA ŠPORTA CELJE

Jahanje je eden redkih športov s katerim se lahko človek ukvarja od rosnih let do starosti, tako rekreativno kot tekmovalno.

Ker je cilj CKŠ Celje konjeniški šport približati vsem starostnim skupinam, v Centru nudijo začetne, nadaljevalne in individualne tečaje rekreativnega, preskakovalnega in dresurnega programa. Tečaji potekajo v majhnih skupinah (2 do 4 jahači).

Šola jahanja poteka po programu Konjeniške zveze Slovenije in Slovenske konjeniške akademije po vodstvom licenciranih inštruktorjev, učiteljev in trenerjev jahanja s čimer zagotavljamo najvišjo kakovost.

Obiščite njihovo spletno stran www.konji-celje.si , pošljite povpraševanje in si zagotovite svoj termin z izkušenim inštruktorjem.

cks-celje2

S CELJE.INFO TEČAJ JAHANJA IN URE JAHANJA 50% CENEJE
CKŠ Celje pa skupaj s Celje.info ljubiteljem konjeništva in tistim, ki si želite to postati, pripravlja posebno promocijsko akcijo, v kateri ponujamo 1 tečaj jahanja (12 jahalnih ur) in 3 ure jahanja (z inštruktorjem) po polovični ceni!

Redna cena tečaja jahanja znaša 305 €, na polovička.si pa boste zanj odšteli 152 €
Ura jahanja z inštruktorjem v redni ceni stane 30€, na polovička.si pa boste zanjo odšteli 15 €

Naročilo pol cenejšega tečaja in ur jahanja:

polsi-ure-jahanja-klik