Vabimo: nočni tek Celje in Komak kolesarski maraton – podarjamo prijavnine


mesec-sporta-naslovnaRazlične športne prireditve, ki se ob prehodu pomladi v poletje organizirajo v Celju. so letos prvič povezane v usklajeni sklop športno-rekreativnih prireditev, poimenovan Mesec športa.

V sklopu projekta od 10. maja do 10. junija v Celju ni okolici poteka preko 30 vadb in 15 prireditev. S podrobnostmi posameznih prireditev se lahko seznanite v našem koledarju dogodkov v desnem stolpcu.

Na tem mestu izpostavljamo tri velike in naštevamo nekaj ostalih.

URBANI GLADIATOR
urbani-prva2Prihajajočo nedeljo (18.5.) je na sporedu najatraktivnejši med njimi, Urbani gladiator.

Gre za ekipni izziv v sklopu katerega bodo udeleženci spoznavali kulturno zgodovinske točke mesta Celja in ob njih premagovali ovire (plazenje po blatu, nošenje gum, prečkanje zidov, boj z vitezi na Starem gradu, pohod skozi Mesto pod mestom…) in se na koncu spopadli s pravimi gladiatorji v gladiatorski areni pri Lapidariju.

Več o dogodku,  vključno s prijavo ekip si preberite na tej povezavi: http://www.fatburn.si/event-registration/?ee=19
Adrenalin pa si dvignite tudi z ogledom napovednega videa:

NOČNI TEK CELJE

nocni-tek-za-v-tekstPosebej prestižen dogodek je tek po celjskih ulicah v nočnem času, ki bo letos potekal na večer sobote, 24. maja, s startom ob 21. uri na celjskem Krekovem trgu.
Za pokušino si oglejte našo reportažo z lanskega nočnega teka, ki tekačev ni ustavilo niti deževno vreme.
Vse o teku, ceni in prijavninah preberite na tej povezavi.

 


KOMAK KOLESARSKI MARATON

foto3-osnovnaV nedeljo, 25. maja ob 10. uri se bodo izpred Ingradove poslovne stavbe na Lavi v Celju na proge različnih dolžin (30, 63 in 110 kilimetrov) podali kolesarji. Ob 10:3o bodo sledile družine, ob 11. pa še najmlajši.

Vse v zvezi s komak kolesarskim maratonom, prijavninami in ostalim preberite na tej povezavi.

OSTALE ŠPORTNO REKREATIVNE PRIREDITVE V MESECU ŠPORTA.
Ljubitelji rekreativnega športa se boste do 10. junija lahko udeležili še številnih brezplačnih programov, seznam katerih si lahko ogledate tukaj, ter še drugih tekmovalnih rekreativnih programov, katerih seznam najdete tukaj.
S CELJE.INFO BREZPLAČNO NA URBANI GLADIATOR, NOČNI TEK IN KOMAK KOLESARSKI MARATON

Na naši prenovljeni strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si pa registriranim članom podarjamo 9 brezplačnih prijavnin za tri izbrana popularne športne prireditve in sicer: 1 prijavnino za nedeljski Urbani gladiator, ter po 4 prijavnine za Nočni tek in Komak kolesarski maraton.

Brezplačne prijavnine naročite s klikom na ta gumb:

polsi-mesec-sporta